nlc.hu
Horoszkóp

Ők a leghűvösebb csillagjegyek

Ők a leghűvösebb csillagjegyek

Nem könnyű őket kiismerni.

Szűz

Vétek lenne azt állítani, a Szűz szívtelen vagy érzéketlen csillagjegy lenne. Az viszont igaz, hogy meglehetősen visszafogott és távolságtartó típus, akiről úgy tűnhet, nem is tud szeretni. Nagyon óvatos és csak hosszabb idő után bízik meg benned és enged közel a lelkéhez. Próbál ő persze szeretni a maga módján, csak kívülállóként nem könnyű azt felfedezni. Kitartással, kellő türelemmel előcsalogatható belőle is a romantikus oldala. Ehhez viszont nem árt, ha nagyon figyelmes vagy vele, semmit sem követelsz, inkább csak önmagad és a szeretetedet adod. Ha elnyered a Szűz szívét, hűséges és kitartó társra találhatsz benne.

Távolságtartó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Marco Bottigelli

Nyilas

A Nyilasról sem állítható, hogy érzéketlen típus lenne. Sőt, tud ő szeretni, csak a szeretete meglehetősen gyorsan elapad. Mindenkit és mindenkor szeretni akar, igencsak gyorsan változnak az érzései. Túlzás lenne ezért azt állítani, hogy ő lenne a legjobb férjanyag. Gondold meg háromszor is, tényleg neki akarod-e kimondani a boldogító igent. Persze, a nyitottsága és a lazasága nem jelenti azonnal azt, hogy teljesen alkalmatlan a szoros kapcsolatra, de nem kis erőfeszítésedbe kerül majd, hogy megzabolázd őt. A Nyilas szeretete őszinte és tiszta, mégis akadnak pillanatai, amikor nagyon vágyik mások figyelmére. Ilyenkor pedig a csábításnak sem képes ellenállni.

Skorpió

A Skorpió meglehetősen bonyolult csillagjegy, nagyon nehéz őt megfejteni és kiismerni. Sok esetben ugyanis a Skorpió nem azt teszi, amit mond, vagy nem azt mondja, amit valójában gondol. Annak ellenére, hogy nagyon mélyen érez és alapvetően kitartó típus, nem csordulnak túl benne az érzések. Inkább visszafogja magát, mert kifejezetten rosszul viseli a csalódást. Szinte cseppenként adagolja a szeretetét, ezért nála sosem tudhatod, valójában mit érez irántad. Inkább érzéketlennek tűnhet a szemedben, mintsem szerelmesnek. Pedig elképesztően szenvedélyes, és minden érzékével bele tudja magát vetni a párkapcsolatba – persze, csak akkor, amikor úgy akarja. Igazi csábító, bámulatos a vonzereje, mindenkit megkap, akit csak szeretne. Érdemes vigyáznod vele, mert nehezen kötelezi el magát. Amikor viszont melletted dönt, biztos lehetsz a hűségében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top