nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen párkapcsolatra számíthat egymással két Oroszlán

Ilyen párkapcsolatra számíthat egymással két Oroszlán

Vajon hogyan jön ki egymással ez a két azonos tüzes jegy? Máris mutatjuk!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal az Oroszlánról. Ő egy igazán egyenes, szeretetteljes csillagjegy, aki imád a figyelem középpontjában lenni és fontos számára az elismerés.

Oroszlán kapcsolata Oroszlánnal

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Pozitívumok

Az Oroszlán tiszta szívű, így két Oroszlán egészen biztosan nagyon tudja egymást szeretni és óvni is. Ezen kívül, mivel tüzes jegyekről van szó, a szenvedély is erősen izzik közöttük. Fontos számukra az igazság és az igazmondás, ezért tiszta, őszinte, erős alapra építhetik a kapcsolatukat.

Nehézségek

Ami a nehézséget okozhatja, hogy az Oroszlánnak sajátja, hogy minden figyelmet és elismerést magának akar, így egy párként emiatt könnyen verseny, sőt harc alakulhat ki közöttük emiatt és itt a tüzesség visszájára fordulhat. Ez szenvedély helyett örökös háborúskodást jelenthet.

Konklúzió

A fent részletezettek miatt két Oroszlánnak nem könnyű hosszú távon megmaradni egymás mellett, de ha a versengés és egymás leigázása helyett a szeretetre törekednek, jó páros lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top