nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Skorpió és az Oroszlán párkapcsolata

Ilyen a Skorpió és az Oroszlán párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Most pedig következzen az Oroszlán, ő egy igazán egyenes, szeretetteljes csillagjegy, aki imád a figyelem középpontjában lenni és fontos számára az elismerés.

Skorpió és Oroszlán kapcsolata

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Pozitívumok

Mindketten erős személyiségek, nem mindennapi kisugárzással így könnyen felfigyelhetnek egymásra. Méltó társat látnak a másikban és a kémia is igazán jól működik köztük.

Nehézségek

Hamar érvényesülhet náluk a „két dudás nem fér meg egy csárdában” elv és az erejüket könnyen egymás ellen fordíthatják. Állandó csatározások, versengések, viták vehetik át az uralmat a mindennapjaik felett és mindkettőjük céljává válhat, hogy a másik fölé kerekedjen.

Konklúzió

Akkor lehetnek boldogok együtt, ha képesek kompromisszumokat kötni, és az erejüket semmilyen körülmények között nem használják egymás ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top