nlc.hu
Horoszkóp

Ezért igazán különlegesek a föld csillagjegyek

Ezért igazán különlegesek a föld csillagjegyek

Vajon miben a legjobbak, milyen nagyszerű tulajdonságaik vannak?

Bika

A Bika könnyen kiszúrható bármilyen társaságban, ő ugyanis játszi könnyedséggel irányítja magára a figyelmet. Uralkodó bolygója a Vénusz, ennek köszönhetően nagyon erősen vonzódik a szépséghez, az eleganciához, a kulináris élvezetekhez. Remek az ízlése az öltözködés és az étkezés terén is. Különös érzéke van ahhoz, hogy mind az öt érzékszervét használja, s ezáltal az élet kifinomult dolgait is élvezni tudja. Az álmait képes megvalósítani, s nem okoz számára gondot, ha a luxusért többet kell dolgoznia. Megteremti magának mindazt, amire vágyik. Nem mellesleg nagyon érzéki, hűséges és kitartó csillagjegy.

Föld jegyű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/JuAngelArts

Szűz

A Szűz csillagjegynek valóban sasszeme van a részletekhez, előtte semmi sem maradhat rejtve. Uralkodó bolygója a Merkúr – amely a kommunikációt és a tudatot irányítja –, így mindig a mélyebb összefüggéseket keresi, s ő mindent és mindenkor alaposan elemez. Ez a tulajdonsága elsőrangú nyomozóvá teszi, páratlan adakozó, a szeretetnyelve a szívesség. Semmi sem teszi őt boldogabbá, mint az, amikor bizonyíthatja, mennyire hasznos tud lenni a többiek számára. Maximalista, nagyon szorgalmas és precíz, remek munkaerő, nem mellesleg egészségtudatosan él, figyel magára és a környezetére is.

Bak

A Bak jegyet alighanem mindenki hasonlóan jellemezné: munkamániás, akit csak a saját becsvágya vezérel. Tény és való, hogy célorientált, ám nem azért hajtja a siker, mert ez jól mutat az önéletrajzában. Kizárólag akkor csinál valamit szívvel-lélekkel, ha az a szenvedélyévé válik. Végül is uralkodó bolygója a Szaturnusz – amely megjeleníti az életbölcsességet, az érettséget, a hosszú távú elkötelezettséget –, ezért ha úgy dönt, beszáll valamibe, az nála mindig hosszú távra szól. Döntése éppúgy érvényes a karrierjére, mint a szerelmi életére. Nem dönt elhamarkodottan, megfontolt és alapos. Ő is nagyon gyakorlatiasan éli az életét, akárcsak a másik két föld elemű csillagjegy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top