nlc.hu
Horoszkóp

Föld jegyű vagy? Ezért írj naplót!

Ezért írj naplót, ha föld jegyű vagy!

A naplóírás sok mindenben segít, illetve több dologban, mint gondolnád!

Bika

Az elkötelezettséged gyakran egyszerűen makacsságnak gondolják az ismerőseid, pedig ezzel a szorgalommal alapozod meg a sikereidet. Ha naplót vezetsz, rájöhetsz, miért értik félre a személyedet. Megtanulhatod jobban kifejezni magad, így valóban értékelni fogják a jó tulajdonságaidat, belső értékeidet. Ha pedig éppen hibát követtél el, akkor azzal is könnyebben szembenézhetsz.

Csillagjegyek és a naplóírás

Fotó: Unsplash

Szűz

Gyakorlatias vagy, kiváló problémamegoldó. Egy dolgot nem sikerült még emiatt elérned – a magánélet és a karrier egyensúlyát. Írj naplót arról, hogyan jelenik meg ez a kettő az életedben, és mit szeretnél elérni. Tanulj meg ellazulni, és a leírt gondolatokkal megtalálod a megoldást! Egyszerűen csak próbáld ki!

Bak

Félreértik a határozottságodat, sokan egyenesen érzelemmentesnek gondolnak. Ez felzaklat, és semmi más nem érdekel, csak a céljaid. Pedig a küzdelem során pihenned is kell, ne sajnáld rá az időt. Írj naplót, hogy észrevedd, mit kell elengedned. Ismerd meg jobban önmagad a naplóíráson keresztül. Meg fogsz lepődni az összefüggéseken. Az életed kérdéseire pedig ott, a sorok között fogod megtalálni a választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top