nlc.hu
Horoszkóp

Írd meg magadnak a jövőt

Így kezdj naplóírásba, ha víz csillagjegyű vagy!

Rengeteg babona, mágia tanúskodik a leírt szó erejéről. Amikor papírra veted magadnak a gondolataidat, csodálatos folyamatok indulnak be a lelkedben.

Amikor felmerül a gondolat, hogy változtatnod kéne az életeden, számtalan kérdés érkezik vele. Hogyan kezdjem? Mikor kezdjem? Mi is a probléma valódi gyökere? Ilyenkor mindig jól jön egy napló, aminek már a kiválasztásával is elindulsz egy úton, megteszed az első lépéseket.
A naplóírás érzelmi folyamatokat indít be, segít a feldolgozásba, a traumák enyhítésében. A gondolataid összeszedettebbek lesznek, és a tudatalattiból olyan meglátások is előkerülnek, amiről nem sejtetted, hogy ott vannak. 

naplóírás

Ajándékozz magadnak mindennap egy kis időt a naplóddal / Fotó: Unsplash

Ikrek: a változás nyomában

Nyüzsgés, változás, folyamatos jövés-menés az életed. Rengeteg barátod, ismerősöd van, sok helyen megfordulsz. Mindent ki akarsz próbálni az életben, olyan dolgokba is belevágsz, ami kis idő múlva nem érdekel: pillangóként szállsz ötletről-ötletre. De mi tesz igazán boldoggá? Ebben segíthet a napló. Írd le, mikor, miért változtatsz, miért váltasz. Össze fog állni a kép, merre indulj, hogy teljesnek érezd magad.

Mérleg: az éltető harmónia

Folyton elbizonytalanodsz, végletek közt vergődsz. Ez Mérleg-lényed esszenciája, de van lehetőség a harmóniára! Mindig sokat adsz magadból, számít, mit gondolnak rólad az emberek. Itt az idő sorba venni, mi tölt fel. Mi az, amitől energikus, kiegyensúlyozott, vagy éppen nyugodt és derűs leszel? Ha megtalálod azokat a dolgokat az életben, amik meghozzák a békét, nem vagy messze a megoldástól.

Vízöntő: keresd a helyed

Mindig hajt a véred: megújulásra, újításra, felfedezésre vágysz. Sehol nem elég jó, és sehol nem érzed igazán a motivációt. Mi zavar? Mit szeretnél elérni? Miért nem tudsz igazán arra összpontosítani, amivel foglalkozni akarsz? Csak írd le a benyomásaidat, szabad gondolatokat, szavakat, akár rajzolgass mellé. Rá fogsz jönni, mi az a körülmény, amin változtatni kell. Ennyi a kulcs: utána sikeres és szárnyaló leszel.

(via littleinfinite)

Ez is érdekelhet ásványi kristályok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top