nlc.hu
Horoszkóp

A fukszit ásvánnyal megoldod a gondokat

Ezekkel a kristályokkal eléred a céljaidat

A céltudatosság is fejleszthető, de használhatsz hozzá külső segítséget is. Vedd magad körül a megfelelő ásványokkal!

Öt ásvány segíthet benne, hogy elérd a céljaidat. Ezek a kövek olyan tulajdonságaidra hatnak pozitívan, amik ehhez szükségesek. Természetesen rád is szükség van hozzá, az ásványok rezgése csupán katalizátorként hat. Sok sikert hozzá!

ásványi kristályok

Fotó: Unsplash

Ametiszt: összpontosítás

Az ametiszt mesterkő, nagyon sok területen veheted hasznát, például a gyógyulási folyamatokban. Most abban támogat, hogy végig a célra tudj fókuszálni, ne térítsen el semmi az álmaid elérésétől.

Citrin: elkötelezettség

Sokszor azért nem vagyunk eredményesek, mert túl sok mindent szeretnénk egyszerre véghez vinni, vagy valami letöri a lelkesedésünket. A citrin segítségével elkötelezetten haladhatsz előre.

Fukszit: problémamegoldás

Minden kitűzött cél elérése felé haladva közbejöhetnek nehézségek, nem várt fordulatok. A fukszittal kreatívan, határozottan nézhetsz szembe a problémákkal. Ha valami akadályoz, segítségével gyorsan találsz megoldást, vagy más utat, ha éppen az szükséges.

Gránát: lelkesedés

Még a számodra legkedvesebb tevékenység, vagy a legfontosabb feladat közben is rád törhet a szorongás, vagy a letörtség. Ilyenkor úgy érzed, nincs kiút, soha nem fog sikerülni, amire annyira vágysz. A gránát lelkesít, és segít túllendülni ezeken a nehéz perceken.

Karneol: jószerencse

Amire mindig szükség van! Ha mindent megteszel, és az ásványok segítségével az univerzum rezgéseit is befogod a magad érdekében, akkor is jól jön. A szerencsés véletlenek támogatnak a végső cél eléréséhez, használd ennek a kristálynak az erejét is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top