nlc.hu
Horoszkóp

A föld csillagjegyek megerősödnek tavasszal

A föld csillagjegyek megerősödnek tavasszal

A föld jegyű csillagjegyeket felszabadítja a tavasz.

Bika

Amitől meg kell szabadulnod: megfelelési kényszer, bizonytalanság, makacsság
Mindenkit meglepne, ha tudnák: a magabiztos Bika mennyit rágódik! Nyilván nem is osztod meg másokkal az aggodalmaidat, de éppen ez emészt belülről. Azt mutatod, amit mások látni akarnak: itt az ideje a saját vágyaid szerint élni!
Tedd a dolgod a legjobb tudásod szerint, engedd el mások elvárásait. Legyél egy kicsit önzőbb, és hidd el, akik igazán kötődnek hozzád, így tisztelnek majd igazán.

Szűz

Amitől meg kell szabadulnod: mérgező kapcsolatok, önbizalomhiány
A te életedben is jelen vannak a mérgező kapcsolatok, mint mindenkiében. A kérdés az, mennyire van hatással valakire? Te egyszerű, jól működő életre törekszel, egészségre minden téren, a negatív emberi kapcsolatok nagyon is hátráltatnak.
Ideje szembenézni velük, és a saját egészségedet szem előtt tartva leépíteni azokat. Amint megszabadulsz az energiavámpíroktól, könnyebbnek érzed magad, és gyorsabban haladsz a céljaid felé.

Föld jegyűek és a tavasz

(Fotó: Getty Images)

Bak

Amitől meg kell szabadulnod: figyelemelterelő dolgok, felesleges kapcsolatok
Régi terved, ami nyomaszt jó ideje: rendszerezni egyes dolgaidat. Tárgyak terén egész jól állsz, de a virtuális terek kipucolása ugyanilyen fontos! Törölj régi üzeneteket, haszontalan fotókat, nézd át a tárhelyeket, közösségi oldalakat is.
Még nehezebb ugyanezt tenni a felesleges emberi kapcsolatokkal. Gondold végig, kik azok, akik csak kihasználnak, hátráltatnak: csak azokra figyelj, akik valóban adnak neked. Felszabadító hatása lesz, az energiád fokozatosan visszatér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top