nlc.hu
Horoszkóp

Így csábítsd el a föld elemű csillagjegyeket

Így csábítsd el a föld elemű csillagjegyeket!

Nézzük, mire buknak a föld elemű férfiak. Akár a kiszemelted tartozik az alábbi csillagjegyek valamelyikébe, akár a párod, érdemes ezeket tudnod róluk.

Bika

A Bika nyugodt és megfontolt, aki szereti önmagát és az életet. Lassan mozdul, és nem könnyen változtat, így nála nem jön be, ha lerohanod. Türelem kell hozzá. Légy mellette, éreztesd vele, hogy gondolsz rá, akkor fog lépni, amikor már biztos a dolgában. Egy plusz tipp, hogy mivel szereti a hasát, szívesen veszi, ha megkínálod valami finomsággal.

Szűz

A Szűz öntörvényű és hatalmas intellektussal rendelkezik, ebből viszont az is adódik, hogy mindent túlagyal és nem szereti, ha beleszolnak a dolgaiba. Hozzá az a kulcs, hogy érezze, hogy felnézel rá, elfogadod, és nem akarod megváltoztatni. Ezektől érzi magát biztonságban és így fog közel engedni magához.

Bak

A Bak hatalmas munkabírással rendelkezik és egy saját rendszerben él és működik, amit magának alakított ki. Nála kettős a helyzet, fontos számára, hogy ezt elfogadd, de annak is örül, hogyha néha kimozdítod belőle, hogy egy kicsit lazítani tudjon. Neked kell megérezni, hogy mikor melyikre van szüksége, ami nem könnyű, de cserében egy igazán megbízható különleges társra lelhetsz a személyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top