nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. augusztus 17-23. – Hullámvasúton

Hullámvasúton a Hold, az időjárás és a hangulatod is. A heves zivatarokkal tűzdelt kánikula pontosan jellemzi a kedélyállapotodat. Szeretnél még napozni, utazni, kikapcsolódni, de fejben már tervezed az őszi teendőket, feladatokat, kötelezettségeket…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – augusztus 17.: Kora hajnalban a Bikába lép a Hold. Innentől látványosan lelassulsz, és sokkal több türelmed lesz mindenhez és mindenkihez. Ezzel együtt megnő benned a szépség utáni vágy. A nyár még tart. Feldíszítheted a munkahelyedet, a szobádat, az erkélyedet nyári lampionokkal. Leértékelve is találsz ilyesmiket.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 18.: Még ma is tart a Bika Hold hatása. Szóval ma is vadászhatsz leértékelt díszekre és nyári holmikra. Most a fogyó Hold még spórolósabbá tesz. A takarékosság hasznos erény. A Bika fogyó Hold szépítkezésben is segít, ha gyantázol vagy bőrtisztítást csinálsz.

PÉNTEK – augusztus 19.: Csak kora délután lép ki a Bikából a Hold, érdemes megtervezned a bevásárlást, mivel holnap zárva lesznek az üzletek. A Bika Hold továbbra is segít neked a szépítkezésben. 14:06-kor az Ikrek jelébe lép, és egy hosszabb szellőztetést javasol. Ez felfrissíti a levegőt és a bentlakókat is. Este szellemi táplálékra leszel „éhes”. Menj színházba, moziba, koncertre, kiállításra!

SZOMBAT – augusztus 20.: Az Ikrek Hold megtréfálhat: mielőtt elindulnál, olvass utána a programoknak és az időjárásjelentésnek! Bármi változhat. Szerencsére az Ikrek Hold vidámmá, rugalmassá és kreatívvá tesz téged. És biztosan igényed lesz ma is a nívós kulturális eseményekre.

VASÁRNAP – augusztus 21.: Ma is az Ikrekben jár a Hold. Hullámvasúton érezheted magad az időjárás és a hangulatod változékonysága miatt. Tuti, hogy rengetegen lesznek az utakon. Sokan tartanak hazafelé a szabadság után. Érdemes időben elindulnod, hogy ne kelljen az esetleges dugók miatt bosszankodnod.

HÉTFŐ – augusztus 22.: Ma kora hajnalban a vizes Rákba lépő Hold szentimentális gondolatokat és könnyeket hozhat. Sírni a meghatottságtól is lehet. Emellett a mai nap alkalmas mosásra, locsolásra, öntözésre, és bármilyen vizes házimunkára. És ne felejts el ma (is) sok folyadékot inni!

KEDD – augusztus 23.: Még ma is egész nap a Rákban jár a Hold. Így érdemes locsolnod, mosnod, szaunáznod. Ez utóbbi a méregtelenítésben fokozottan hatékony, mert még fogy a Hold. Ezt a régiek tudták és használták. Neked nem kell mást tenned, mint hasznosítani az ősi tudást, elődeink tapasztalatait.

Hullámvasút

Hullámvasúton (fotó: Unsplash)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 08.17-23.

Heti holdnaptár 2022. 08.17-23.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top