nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem őrlődnek a múlton

Ezek a csillagjegyek nem őrlődnek a múlton, nem rágódnak a sérelmeken

Pontosan tudják, hogyan találják meg a boldogságot az élet apró örömeiben is.

Ikrek

Az Ikrek pontosan tudja, hogy az élet tele van problémákkal, de abban is biztos, hogy képes megoldani a gondokat. Ezért sosem aggódik a jövőn, mert bízik magában, és tisztában van vele, a rossz időszakot úgyis majd egy sokkal jobb követi. Az élet hullámvölgy és hullámhegy, egyik sem elkerülhetetlen, de mindet túl lehet élni.

Csillagjegyek és jókedv

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Nyilas

A Nyilas nem is annyira a jelenben, inkább a jövőben él. Ráadásul egy csodálatos jövőben! Ő mindig új élményekben, új ismeretségekben bízik, reményei pedig pozitív tapasztalatokká alakulnak, hiszen ő a legoptimistább csillagjegy. Tudja, hogy a jelen talán nem a legfényesebb, de nem a hiányosságokra, hanem csakis a fejlődésre koncentrál.

Kos

A Kos annyira elfoglalt, hogy valójában ideje sincs a problémákon rágódni. Számára már az is tökéletes nap, amikor szívből nevethetett, vagy ha azokkal tölthette együtt az idejét, akiket igazán szeret. Mindig megtalálja a módját, hogy ne unatkozzon, így nincs lehetősége a múlton vagy a jövőn rágódni. És mennyire igaza van!

Halak

A Halak egyetlen pillanatig sem próbálja megváltoztatni a környezetét vagy a többi embert – mindenkit elfogad olyannak, amilyen. Ez a hozzáállás pedig valódi szabadságot ad neki, ezért sem érez szinte soha frusztrációt vagy negativitást. Tudja, ő felel a saját érzéseiért, ezért igyekszik mindig jókedvűnek maradni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top