nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem a jövőt építik

Csillagjegyek, akik nem a jövőt építik

Nem tervezik a jövőt, és nem engedik a múltat.

Bika

A Bika nem szereti a változást, ezért is él leginkább a múltban. A múltban átélt szép élmények és emlékek, a leküzdött nehézségek ugyanakkor építik is az önbecsülését. Őt a múlt legszebb eseményei nemcsak nosztalgiával töltik fel, de ezekből merít magabiztosságot, de ettől függetlenül nem egészséges, hogy mindig ebben él.

Múltban élő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz sokszor lepörgeti a múlt eseményeit pusztán azért, hogy alaposan kielemezhesse őket. Az ő fejében sohasem szépül meg a múlt, sőt az elkövetett hibákat csak még nagyobbnak látja. Nehezen teszi túl magát a rossz tapasztalatokon, de ez a viselkedése rányomja a bélyegét a jelenére és a jövőjére is.

Skorpió

Amit meg kell tanulnia, hogy merjen kockázatot vállalni a jövőre nézve, hiszen új emlékek is csak így születhetnek. Nagyon ragaszkodik a múltbéli dolgaihoz, és nem próbál ki semmit újat, ami miatt csak a régi emlékeinek él. Ez nincs rendjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top