nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rettegnek a jövőtől

Csillagjegyek, akik rettegnek a jövőtől

Csillagjegyek, akiket kikészít a jövő.

Oroszlán

Az Oroszlán titkos félelme az, hogy magányos lesz a jövőben, hogy egyedül marad, hogy nem lesz a társaság középpontja, hogy senki sem fog rá figyelni. Semmi nem zavarja annyira, mint a bevillanó képek a jövőről, ahol egyedül van. Meg kell tanulnia bízni magában, és jól érezni magát egyedül. Semmi más nem űzi el a félelmet. Másrészt nem kell rettegni a jövőtől, mert azzal csak bevonzza a rosszat, a legnagyobb félelmet, az egyedüllétet.

Csillagjegyek és a jövő

Fotó: Unsplash

Nyilas

Nem az ejti kétségbe, hogy egyszer csak elveszíti a memóriáját. Hanem az, hogy semmi más nem marad, csak az emlékei. Úgy érzi, hogy a legszebb évei egyszer véget érnek, és csak erre tud gondolni a jövő kapcsán. Fél az öregedéstől, az elmúlástól, és ezért a jövőtől is. Arra gondol, hogy a csúcson túl már semmi nincsen, csak az emlékek és a lassú enyészet. Észre kell venni, hogy a csúcson túl is van élet. Nem szabad elkeseredni, minden életkornak megvan a maga szépsége!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top