nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a múlt

Csillagjegyek, akik nem tudnak szabadulni a múltjuktól

Nem tudnak szabadulni a múltjuktól.

Bika

Nem tud szabadulni a múlt dolgaitól, mindig rágódik rajta, ha úgy adódik, még az exének is ír, még ha nincs is szándékában visszatérni az exéhez, időnként szükségét érzi, hogy érdekessé tegye a napjait. Nem túl jó ötlet ennyire a múltban élni, mert egyáltalán nem tud a jelen és a jövő dolgaira koncentrálni. Kedves Bika, ne a múltban élj!

Múltban élő csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió abban a hitben élhet, hogy nagy hatással van az emberekre, akikkel összehozza a sorsa, és ez többszörösen igaz az exeire. A privát üzenetekkel egyszerűen ellenőrizni szeretné, vajon tényleg érdekli-e őket még. Azaz semmi másra nem szolgál a lépése, mint egójának a növelésére. Meg persze némi visszaigazolásra, hogy nem benne van a hiba.

Rák

A Rákot nem az a cél vezérli, hogy visszaszerezze egykori szerelmét, hanem csak az, hogy továbbra is törődik vele. Így ha azt látja a közösségi médiában, hogy bármi is történt exe életében, már megy is neki a privát üzenet. Gondoskodik, hogy a számára fontos emberek bármikor kiönthessék neki a bánatukat. Ez másoknak lehet segítség, de a Rákoknak nem, saját magukat akadályozzák meg, hogy a jelenben éljenek vagy a jövőjükre gondoljanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top