nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az ígéretek

3 csillagjegy, akik mindig betartják azt, amit ígérnek

Sosem ígérgetnek olyasmit, amiről előre tudják, hogy az nem teljesíthető.

Bak

A Bak kétségtelenül a legmegbízhatóbb a csillagjegyek között. Nála soha nem kell azon aggódnod, hogy a legsötétebb és legféltettebb titkaidat valaki másnak kifecsegné. Ha a szavát adja valamire, akkor az úgy is lesz. Nem ígérget könnyelműen, amire rábólint, azt minden körülmények között teljesíti. Nála valami nagyon rendkívülinek kell történnie ahhoz, hogy megszegje az ígéretét.

Sokat ígérő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Rák

A Rák minden tőle telhetőt megtesz a szeretteiért. Szinte nincs is olyan kérés, amit ne teljesítene. Védelmezi, óvja őket, s biztos akar lenni abban is, hogy semmiben sem szenvednek hiányt. A legközelebbi barátairól is úgy gondoskodik, mint a családtagokról. Örömmel tesz eleget a kérdéseknek. S ha ő megígér valamit, azt tűzön-vízen át be is tartja.

Skorpió

Nyersnek, durvának, talán túl vehemensnek is tűnhet olykor a Skorpió, ám egy dolgot biztosan nem lehet róla állítani, mégpedig, hogy megbízhatatlan lenne. Akikhez igazán szoros szálak fűzik, azokért nincs olyan dolog, amit ne tenne meg. A leghűségesebb csillagjegy, hihetetlenül lojális és megbízható. Amire a szavát adja, azt minden körülmények között be is váltja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top