nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. augusztus 24-30. – Szerény újhold

Még tart az augusztus. Ki kellene élvezned a nyár utolsó napjait. Akkor is, ha a szombati Szűz újhold szerényen, de egyértelműen arra ösztönöz, hogy foglalkozz a terveiddel, józanul gondold át a részleteket…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 24.: Csak délután lép ki a Rákból a Hold. Szóval még mindig aktuális a mosás, locsolás. Ne feledd, még fogy a Hold! A diéta, a méregtelenítés és fogyókúra sikert hoz. Ezzel okosan felhasználhatod a fogyó Hold áldásos hatását. A hagyomány szerint ma fodrászati és kertészeti tilalom van, ami nem kötelező. Csupán javasolt.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 25.: Az Oroszlán Hold a sörény szimbóluma. Vagyis jó ötlet ma hajat vágatni. Tudniillik dúsabbá válik a hajad, ha most ütemezel be ilyesmit. Újhold előtt a legerősebb a fogyó Hold ereje. Ez az elengedés, a méregtelenítés és a selejtezés ideje. Ezekkel nagy hatékonyságot érhetsz el a mai napon.

PÉNTEK – augusztus 26.: Ma marad a Hold az Oroszlánban egész nap. Ahogy fogy a Hold, úgy fogyhatsz te is. De nyár vége van, amit ki kell élvezned. Ne fogyókúrázz ma! Elég, ha csökkented az adagokat és kerülöd a cukros üdítőket, ill. a magas alkoholtartalmú italokat. Igyál inkább jeges teát vagy frissen facsart gyümölcsleveket!

SZOMBAT – augusztus 27.: Hajnalban a megfontolt Szűzbe lép a Hold, és 10:18-kor lesz újhold. A Szűz újhold szerénységet és józanságot „ad” ahhoz, hogy kellő türelemmel tervezhess. Ne akarj felhajtást és „fanfárokat”! Legyél higgadt, és ne vessz el a részletekben! (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz)

Egy bögre tejeskávé

Mi jót tehetnék ma? (fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – augusztus 28.: A Szűz Hold ma a legjobb „társ” a tervezésben és a stratégia készítésében. Meglepődsz azon, hogy most mennyivel több türelmed lesz a részletek kidolgozásához. Már nő a Hold, ami hajlamosíthat a túlzásra. Szóval ne válj szőrszálhasogatóvá! Ne feledd, hogy vasárnap van, ami a pihenés ideje!

HÉTFŐ – augusztus 29.: Délelőtt a Mérlegbe lépő Hold egy egészen más affinitást hoz neked. Jobban fogsz vágyni társaságra és/vagy kulturális programokra. Ne fogd vissza magad! Munka után mehetsz barátokkal koncertre, utcabálba, színházba, stb. Számtalan nyárbúcsúztató program közül válogathatsz.

KEDD – augusztus 30.: A levegős Mérleg kedvez a kommunikációnak, a tanulásnak, az utazásnak és a diplomáciának. Ragadj meg minden alkalmat ilyesmire! És ne felejts el szellőztetni! Ezen kívül legyél minél többet a szabadban! Ebédelhetsz a parkban, vacsorázhatsz az erkélyen vagy a teraszon.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 08.24-30.

Heti holdnaptár 2022. 08.24-30.

Szerény újhold

Szombaton 10:18-kor a Nap és a Hold is a Szűz jelében jár, együttállásukat nevezzük újholdnak. A Szűz alapvetően szerény és tiszta jegy. Kerüli a felhajtást és a feltűnést. Törekszik a józan megoldásokra és a higiéniára. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyek pont aktuálisak. Mindjárt itt az ősz. Új terveket kéne készítened. Ebben támogat az újhold.

A Szűz szimbolizálja még a gyakorlatiasságot és a részletek iránti igényességet. Ha ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől tartózkodj! Ahogy a túlzott kritikusságtól is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet. Ez csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű.
Ha Szűz szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és gondold ki, hogy miben tudsz megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Szűzként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

Újhold felhőkkel övezve

Változást hoz az újhold (fotó: Unsplash)

A Szűz újhold abban is segítségedre van, hogy a szerényebb stílust válaszd. Nincs szükséged ovációra ahhoz, hogy eljuss a célba. Mindegy, hogy tanulsz vagy dolgozol, mostantól könnyebb lesz koncentrálni.

Amennyiben Bika vagy Bak jegyben születtél, akkor is kiélvezheted az újhold előnyeit. Természetesen bármilyen más jegy szülöttjeként sem kéne lemaradnod az újhold újító varázsáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top