nlc.hu
Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel időnként rettentő nehéz

Ezekkel a csillagjegyekkel időnként rettentő nehéz

Mindegyik csillagjegynek vannak nagyon jó és persze kevésbé pozitív tulajdonságai.

Ikrek

Az Ikrek érzelmes és érzékeny csillagjegy. Ha csinál valamit, azt szereti jól csinálni, és ez a szerelemre is értendő. Ha valami nem működik jól a kapcsolatában, kudarcként éli meg, és ilyenkor bezárkózik, lehetetlen vele beszélni a problémákról. Sokszor jobban szereti a párját, mint saját magát, de ha úgy érzi, ez nem kölcsönös, nagyon rosszul érinti, és ilyenkor képes felégetni az össze hidat, vagy falakat épít maga köré. Az üzleti életben, ha a másik felet nem látja elég lelkesnek, fairnek, ambiciózusnak, inkább más üzleti partnert keres.

Csillagjegyek, akikkel nem könnyű kijönni

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos szenvedélyes és energikus csillagjegy, ami az élete minden területén meglátszik. Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy túlvállalja magát. Ez pedig frusztrációt okoz benne, amit bizony elég gyakran a környezete szenved meg a leginkább. A másik nehézség vele kapcsolatban, hogy ha akar valamit, azt mindenáron meg is szerzi. Ugyanakkor azokat, akik az útjában állnak, egyszerűen elsöpri. Valójában még akkor is képes erre, ha a szívéhez közelálló barátokról, munkatársakról van szó. 

Bika

A Bika gyűlöli, amikor valaki nem ért vele egyet. Szinte biztos, hogy véleménykülönbség esetén összevesz a többiekkel. Sok az önbizalma, éppen ezért nem fél harcba szállni az igazáért. Ha úgy érzi, a hozzá közelállók nem értik meg, vagy nem állnak ki mellette, könnyen bedühödik, s ilyenkor csip-csup ügyek miatt is képes támadásba lendülni, hogy megmutassa az erejét. Aki vitatkozni akar vele, annak nagyon össze kell szednie magát. Meggyőzni őt olyasmiről, ami ellentétes a véleményével, egyenlő a lehetetlen küldetéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top