nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a zárkózottság

Időnként szinte lehetetlenség a közelükbe férkőzni ezeknek a csillagjegyeknek

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek időnként visszavonulót fújni.

Skorpió

A Skorpiók is azoknak a táborát erősíti, akik hajlamosak elhallgatni az érzelmeiket. Szeretik megfigyelni a dolgokat, elemzik a környezetüket, és megvan a véleményük mindenről. A gondolataikhoz gyakran heves érzelmek is társulnak, amiket azonban sokszor megtartanak maguknak. Ők azok, akik nem szeretnek egész nap beszélni, titokzatosak, csendesek és befelé forduló természetűek.

Zárkózott csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Az optimista Nyilasok hiába tűnnek szószátyárnak, amikor érzelmekről van szó, hajlamosak magukban tartani azokat. Félnek attól, hogy ha elmondják, mit éreznek, az emberek majd megítélik őket, ezért meg sem kockáztatják, hogy valaki rossz véleménnyel legyen róluk. A Nyilas nem érzi magát elég magabiztosnak ahhoz, hogy nyíltan kimondja, mit érez, így nehezen fejezi ki magát az érzelmi ügyekben.

Rák

Többnyire szüksége van a társaságra, de ha rossz dolog történik, nem akar másokkal beszélgetni. Ez a külvilág számára éretlennek és igazságtalannak tűnik, és nem is fogják érteni, mi történt. Ilyenkor érdemes elmagyarázni, hogy mindez csak átmeneti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top