nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. augusztus 31-szeptember 6. – Kiszámítható holdhatások érnek

Az idő megállíthatatlanul megy, ahogy a Hold kiszámíthatóan halad az útján. A szeptember kezdete egyértelművé teszi, hogy véget ért a nyár, és egy új „időszámítás” kezdődik. Nem sok időd lesz megállni, hogy ezen elmerengj…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – augusztus 31.: Augusztus utolsó napján a Mérleg Hold segít, hogy megtaláld a közös hangot másokkal. Este a Skorpióba lép a Hold, és aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést. A növények vizes napokon a legszomjasabbak. Emellett a gyógyítás, a spirituális témák is intenzívvé válnak.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 1.: Szeptember első napján a Skorpió Hold felfokozza az érzelmeket. Főleg az erotikus vágyat. Ne szégyelld, ne fojtsd el, ne legyél prűd! A vizes Hold aktuálissá teszi a mosást és a locsolást. Semmi sem kötelező. A régiek megfigyelése nem légből kapott. Érdemes megfogadni a tanácsaikat.

Női sziluett vízparton, Holddal

A Hold hatással van ránk (fotó: Unsplash)

PÉNTEK – szeptember 2.: Ma marad a Hold a Skorpióban. Még mindig aktuális a mosás, locsolás, öntözés. De nemcsak a növények szomjasak, hanem a te szervezeted is. Attól, hogy nincs már kánikula, még szükséged van elegendő folyadékbevitelre. Mivel nő a Hold, oldott állapotban vihetsz be pl. ásványi anyagokat.

SZOMBAT – szeptember 3.: Kora hajnalban a Hold belép a tüzes Nyilasba, és lelkesítő lendületet hoz magával. Tuti, hogy nem fogsz bírni magaddal: mozognod kell. Válassz aktív programot! Ha futni mész, tedd fel a headsettet, és hallgass valami jó zenét! De közben figyelj az útra! Nehogy baj legyen! És ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást!

VASÁRNAP – szeptember 4.: A mai a tegnapi tökéletes mása. Lustálkodás helyett ma is keress lelkesítő, aktív sportot! Tudj róla, hogy ha ma sütsz kenyeret, akkor nagy sikered lesz. Most aktuális a befőzés, tartósítás és a savanyítás. Ezekkel gyorsan és látványosan haladhatsz. Emellett jó lenne, ha egy nagyot szellőztetnél.

HÉTFŐ – szeptember 5.: A Bakba lépő Hold ma lelassít téged és másokat is. Érdemes ma kicsit kertészkedned. Részesítsd előnyben a fák, bokrok ültetését! A növő Hold segíti a növények erősödését. Emellett jól tudsz koncentrálni. Főleg olyan munkákra, amelyek „maratoni” hosszúságúak.

KEDD – szeptember 6.: A Bak Hold fegyelmet jelent. Ha pl. az étkezésben vissza kell fognod magad, akkor ma jobban fog menni. Válassz természetes élelmiszereket, amik a lehető legkevesebb hőkezelést, tartósítást „szenvedték el”! Ideális lenne, ha a táplálékod fele nyers, feldolgozatlan lenne.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 08.31-09.06.

Heti holdnaptár 2022. 08.31-09.06.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top