nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp választ ad: ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

A horoszkóp választ ad: ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatodból

Néhányak viszonylag könnyedén szakítanak, mások a végletekig kitartanak.

Kos

Kos jegyűként téged a versenyszellem éltet, ami természetesen a párkapcsolatból sem hiányozhat. Vereségről nálad szó sem lehet, így egészen addig halogatod a párkapcsolat lezárását, amíg te mondhatod ki, hogy vége. Valójában ez is egyfajta győzelemnek nevezhető, nem igaz?

Bika

Bika jegyűként a megszokásaid rabja vagy, a szakítás pedig egyáltalán nem illik bele ebbe a képbe, hiszen az csak jól felkavarná az állóvizet. Amikor jól érzed magad egy kapcsolatban, függetlenül, hogy annak valójában semmi jövője, mégsem szívesen változtatsz mindennapjaidon, ezért sem hagyod ott a párodat.

Ikrek

Ikrek csillagjegyként kettős jegynek számítasz, ami a döntéseidben is látszik: nem tudod, mit csinálj, bizonytalan vagy, habozol. Ez különösen igaz az olyan horderejű döntéseknél, mint a párkapcsolat lezárása. Menni vagy maradni, a fejedben cikáznak a gondolatok, vajon mit is csinálj, amivel nem érsz el mást, mint kitolod a szakítás időpontját.

Párkapcsolat és csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Catherine Delahaye

Rák

Rák jegyűként érzelmi beállítottságú vagy. Olyan mély érzésekkel viseltetsz partnered iránt, hogy elhalványulnak a rossz tulajdonságai, a kapcsolatotokat átszövő problémák, de nem veszel tudomást arról sem, amit tenned kellene: kilépni a tönkrement párkapcsolatból. Magadhoz akarod kötni a szerelmed mindenáron, ám ez csak ideig-óráig működik.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként imádod, amikor te vagy a középpontban, amikor csak rád irányul minden figyelem, amikor csodálnak. Így ha szakítasz a pároddal, vele együtt elvesztesz egy fontos rajongót is. Éppen ezért te inkább nem lépsz ki a kapcsolatból, mert bízol a párod odaadásában, figyelmében.

Szűz

Szűz jegyűként a türelem az egyik legjellemzőbb tulajdonságod. Vársz, egyre csak vársz, hogy a pislákoló szikra egyszer csak újra lángra kap. Mélyen hiszed, a párkapcsolatod még nincs halálra ítélve, ám kérdés, hogy mindez megéri-e. Egyvalamire biztosan jó ez a hozzáállás: gyakorolhatod, hogyan fejlesztheted a türelmedet.

Mérleg

Mérleg jegyűként szinte mindig az lebeg a szemed előtt, hogy másoknak örömet szerezz, a kedvükben járj. És mi az eredmény? Benne ragadsz a rossz párkapcsolatban. Lehet, már a szikra is kihunyt a kapcsolatból, ám nincs szíved szakítani a pároddal, mert úgy véled, csak megbántanád őt. Ez pedig nem a te stílusod.

Skorpió

Skorpió jegyűként hűséges vagy a végletekig. Nem tudod elereszteni a párodat, amíg a folyamatos hűtlenségeivel ki nem provokálja a szakítást. Akkor sem vagy hajlandó továbbállni, amikor az a bizonyos szikra sem pislákol már, egyszerűen azért, mert ha egyszer megszereztél és megszerettél valakit, nem adod fel egykönnyen.

Nyilas

Nyilas jegyűként a kaland a véredben van, világjáró, valódi nagy utazó vagy. Amikor a párkapcsolatod menthetetlen, az nálad egyúttal azt is jelenti, hogy nemcsak a szerelmedet veszíted el, de egyben az utazótársadat is, akivel megoszthattad ezt a szenvedélyedet. S mivel nem mindenki tolerálja kalandvágyadat, nehéz lesz őt pótolni.

Bak

Bak jegyűként te nagyon is tisztában vagy mindazzal, ami körülötted történik, éppen ezért nem is te lennél, ha nem tudnál kilépni a lejárt párkapcsolatból. Ám ha mégis benne maradsz, egyetlen okból teszed: előbb megszervezed az önálló életedet. Csak azt követően szakítasz, hogy letetted az egyedülléted alapköveit, és pontosan tudod, képes leszel egyedül is megállni a lábadon.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként valójában igyekszel elkerülni a szakítást, ezért mindent mérlegelsz, elemzel. Számba veszed a kapcsolat pozitív és negatív oldalát, folyamatosan értékelsz, és lehet, hogy ezzel a halogatással nyert röpke idővel megtoldod az együttlétet. Ám ha az már menthetetlen, tudnod kell, így is, úgy is darabjaira hullik.

Halak

Halak jegyűként álmodozó, romantikus alkat vagy, mintha egy másik világban élnél, ahol minden és mindenki szép és jó. A szakítás nem a te asztalod, optimistán tekintesz a párkapcsolatodra még akkor is, amikor a valóság ennek ellentmond. A magyarázat egyszerű: a legjobbat feltételezed a társadról, és nem vagy hajlandó a gondokkal, a problémákkal foglalkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top