nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek rossz kapcsolata

3 csillagjegy, akik más férfiakat használnak fel, hogy kilépjenek a rossz kapcsolatukból

Vannak olyan szituációk, amikor nem könnyű kilépni egy kapcsolatból.

Egy kapcsolatból való kilépés sokszor nehezebb, mint egy frigy megkezdése. Vannak csillagjegyek, akik sajátos módszerrel zárják le a számukra nem megfelelő kapcsolatokat.

Csillagjegyek kilépése a rossz kapcsolatból

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Ha az Oroszlánokon múlna, minden pillanatot boldogságban töltenének. Az Oroszlánok utálják az olyan kényelmetlen helyzetet, mint egy szakítás, az utána következő fájdalmat pedig nehezen viselik. Amikor egy rossz kapcsolatban ragadnak, sok időt töltenek más férfi barátaikkal, hogy teljesen ellehetetlenítsék a megromlott párkapcsolatukat.

Halak

A Halak nehezen szakadnak el a párjuktól, még akkor is, ha az a kapcsolat messze nem tökéletes. Leginkább úgy próbálnak kilépni, hogy keresnek valakit, akihez aztán érzelmileg megpróbálnak kötődni. Miután megvan ez az összhang egy másik férfival, akkor továbbállnak, és hagyják exüket.

Rák

A Rák az állatöv egyetlen ragaszkodó jegye. Párjuk iránti szeretetük és imádatuk nem ismer határokat, legyen szó szóbeli vagy fizikai bántalmazásról. Annak érdekében, hogy rákényszerítsék magukat, hogy túllépjenek mérgező kapcsolatukon, valaki másra hagyatkoznak. Elkezdenek olyan emberre koncentrálni, aki már korábban kifejezte érzéseit irántuk. Akárcsak a Halak, úgy tudnak felejteni és elengedni, hogy közben keresnek valaki mást. Igazi kapcsolatfüggők.

(Nyitókép: Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top