nlc.hu
Horoszkóp

Féltékeny csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon féltékenyek

Vajon melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, kik azok, akikben pillanatok alatt felébred a zöld szemű szörnyeteg?

Bika

A Bika családra, egészséges, boldog és kiegyensúlyozott életre vágyik. Ragaszkodó, hűséges és igencsak makacs típus. Ragaszkodik mindenhez, ami az övé, vagy legalábbis úgy gondolja, a tulajdona, és birtokolhatja. Nemcsak tárgyakhoz vagy az értékeihez ragaszkodik mereven, éppen ennyire a társához is. Nem szeret veszíteni, és valójában nem is tud. A szerelmétől sem akar megválni. Ugyanakkor büszkeséggel tölti el, ha vonzónak, különlegesnek találják a párját. A Bika egészen addig nem féltékeny, amíg nincs rá nyomós oka. Viszont, ha párja kacérabb másokkal a kelleténél, azt már csöppet sem nézi jó szemmel. Nem érdemes fellobbantani benne a féltékenység szikráját, mert ekkor mutatja meg a kellemetlenebb oldalát.

Féltékeny csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Rák

A Rák alapvetően nem gyanakvó típus, mert valójában vak a szerelemben. Annyira odavan a párjáért, hogy fel sem merül benne a féltékenység. Egészen addig, amíg véletlenül nem talál valamilyen bizonyítékot párja hűtlenségére. Mert, amikor erre sor kerül, előbújik belőle a zöld szermű szörnyeteg. Innentől fogva nem áll le, addig kutat, addig keres igazolást a gyanújára és addig kérdez, amíg párja be nem vallja az igazságot. Nagyon mélyen érinti a lelkét a fájdalom, hiszen vakon, feltételek nélkül hitt a szerelmében. Nagyon nehezen teszi túl magát a bánatán és a csalódáson, ha egyáltalán képes túllépni. Az őt ért sérelmet nem felejti el, talán a lelke mélyén megbocsát idővel, de felejteni sosem fog.

Oroszlán

Az Oroszlán rendkívül büszke típus, aki mindenkor erősnek, határozottnak mutatja magát. Sosem vallaná be, hogy a lelke mélyén nagyon is sebezhető és sérülékeny csillagjegy. Amikor megkapja szerelmétől a számára oly fontos kitüntetett figyelmet és szeretet, nagyon hűséges, kitartó és odaadó, de pontosan ugyanezt a hűséget és kitartást várja cserébe is. Könnyen féltékennyé válik, ha úgy érzi, kevesebb figyelmet, törődést kap a párjától, mint korábban. A riválisokat nem tűri meg maga mellett, ha nem ő a legfontosabb, kirobban belőle a harag és a gyűlölet. Képtelen elviselni és megbocsátani párja hűtlenségét, a fájdalmát sem ismerné be soha. Annál ő sokkal, de sokkal büszkébb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top