nlc.hu
Horoszkóp

Imádni fog a Skorpió, csak rá ne nézz senki másra!

Mennyire féltékeny a párod a horoszkóp szerint?

Még a legokosabb, a legvonzóbb embereket is mardoshatja a féltékenység és az irigység: ilyenkor a bizonytalanságuk, vagy kiszolgáltatottságuk mutatkozik meg. A te párod vajon kimutatja ezt?

A féltékenység ősidők óta megkeseríti az emberi kapcsolatokat, és bármennyire is próbálja elhitetni a féltékeny fél, nem hűségről, vagy megcsalásról szól mindez. Az kezdi a régi nótát, aki önmagában bizonytalan, nincs helyén az önértékelése, azaz a hiba nem benned van, amikor valaki éppen benned keresi. 
A horoszkóp most abban segít, hogy a párod csillagjegye alapján megtudd, mennyire hajlamos elbizonytalanodni önmagában, azaz mennyire lesz féltékeny rád?

bűnbánó férfi

Vajon másvalaki jár a fejében? / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

8/10
A forrófejű Kos féltékeny lesz abban a pillanatban, ha úgy véli, valaki mással jobban érzed magad. Utálja, ha alkalmatlannak érzi magát, mindenben ő akar lenni az első. Versengő természete roppant bosszantó, de könnyen megbocsát – holott is nincs is mit…

Bika (április 20. – május 20.)

9/10
Szeret birtokolni, és nem csak anyagi javakat, de embereket is. Úgy érzi, a befektetett energiáért cserébe kizárólagos figyelem jár neki, és nehezen engedi el a makacs elképzeléseit. De legalább őszintén megosztja az érzéseit.

Ikrek (május 21. – június 21.)

3/10
Roppant rugalmas személyiség, a féltékenység ritkán látott vendég az ő esetében. Megérti, hogy az emberi természet ingatag, de tudja, nem kell minden apróságot komolyan venni. Bízik a partnerében, és csak akkor aggódik, ha komoly oka van rá.

Rák (június 22. – július 22.)

7/10
Minden érzést túl komolyan vesz, így a szerelmet is. Hajlamos féltékenyen dühöngeni, aztán hirtelen sírva bocsánatért könyörögni. Őszinte partnerségre vágyik, hűségre, és ha valami problémát észlel, megbeszéli párjával – csak időnként muszáj drámáznia.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

8/10
Szerelmesen büszke az érzéseire, és szereti a világba kürtölni, ha boldog. Ezt várja el tőled is: mutogasd őt, vágj fel a kapcsolatotokkal – ha nem teszed, megkérdőjelezi az érzéseidet. Könnyen támad, majd elszégyelli magát, és visszakozik. Utána persze bocsánatért esdekel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

5/10
Ő valójában nem féltékeny, nem is kíván birtokolni, hanem egyszerűen ideges. Szorongását könnyen félreértheted: pedig csak önmagában, vagy a szerelmed erősségében kételkedik. Meg kell ismernetek egymást kívül-belül, hogy tudja: semmi nem fenyegeti a párosotokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

6/10
Szeret kacérkodni és flörtölni, de természetesen azt már ki nem állhatja, ha te bármi ilyesmit teszel. A függetlenségre való törekvéseidet úgy értékeli, hogy nyitnál valaki más iránt. Undokká válik, ha féltékeny, de ha rápirítasz, rendezi veled a helyzetet.

Skorpió (október 23. – november 21.)

10/10
Maga a megtestesült féltékenység: ha szerelmes, az érzelmeibe minden porcikáját beleteszi. Teljes mértékben odaadó, és ezt várja el tőled is. Nem bír megszabadulni a gondolattól, hogy másé is lehetsz, bár semmi oka nincs rá: dolgoznotok kell ezen, mielőtt téged és magát is az őrületbe kergeti.

Nyilas (november 22. – december 21.)

2/10
A féltékenység szó nem szerepel a szótárában, helyette a szabadság szót találod ott. Szabályok nélküli világban szeretne élni, ahol a párkapcsolat is őszinte és átlátható. Így nincs miért aggódnia egyikőtöknek sem, ha nem rejtegettek bármit a másik elől.

Bak (december 22. – január 19.)

7/10
Szeretné megvédeni a jó hírnevét, így csak akkor válik féltékennyé, ha valódi veszély fenyegeti a kapcsolatotokat. Hatalmas bizalom kellett neki ahhoz, hogy átadja a szívét-lelkét neked, és nem szeretné, ha bárki bolondot csinálna belőle és az érzéseiből.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

4/10
Nyitott, haladó gondolkodású, aki társnak, partnernek tekint téged, és élete fontos részének a párkapcsolatot. Egyetlen esetben lesz féltékeny, ha úgy érzi, már nem találod őt elég lenyűgözőnek, vagy különlegesnek: ekkor azt képzeli, más is átveheti a helyét.

Halak (február 19. – március 20.)

5/10
Kettősség jellemző rá a féltékenység esetén: vagy sérülékeny, érzékeny arcát mutatja, vagy ő lesz a legelnézőbb, legmegértőbb társ, aki nem veszi komolyan a félreérthető jeleket. A féltékenység inkább szomorúság formájában jelenik meg nála, de vigyázz, tűpontosak a megérzései.

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top