nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. szeptember 7-13. – Elfogadni egymást

A héten a Halakba lépő telihold segít megerősíteni kapcsolatainkat, mélyíteni egymás elfogadását.

A régi hagyományok figyelemmel követték a Hold aktuális járását. Érdemes feleleveníteni ezt az ősi tudást és nyomon követni, hogy az aktuális holdállás szerint adott napon mit tanácsos vagy éppen tilos tennünk. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold a mindennapjainkat?

SZERDA – 2022. szeptember 7.

A Hold ma reggel a Vízöntőbe lép, ez a Levegő őselem hatását erősíti meg. Erősítsd kapcsolataidat, ha mód van rá, teremts módot baráti eszmecserére, csevejre. Érdemes ma alaposan kiszellőztetni a lakást, akár az ágyneműket is kiteregetni, hogy átjárja a friss levegő.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 8.

Ma érdemes folytatni a szellőztetést, sőt, ezt megfejelheted egy alapos portörléssel. Sétálj egyet, hogy a fejedet is kiszellőztesd. Ha van mód gyümölcsök befőzésére, a mai nap kiválóan alkalmas erre – milyen jól fog jönni a téli zimankóban egy jó kis szilvalekvár vagy egy üveg őszibarackbefőtt.

PÉNTEK – szeptember 9.

Érdemes egy jó kis pakolással táplálnod arcodat, a növő Hold ereje támogatja a hatóanyagok felszívódását. Akár illatos masszázsolajjal is kényeztetheted bőrödet. Szobanövényeid locsolásáról ma semmiképp ne feledkezz meg. Este vegyél illatos, ellazító fürdőt, mely kioldja belőled a nap feszültségét.

SZOMBAT – szeptember 10.

A telihold erős feszültséget generálhat, mely felborzolhatja idegszálaidat. Érdemes ezt figyelembe venni, mert még a legbékésebb emberből is kihozhatja a rejtett fenevadat… Inkább kerüld az összetűzések lehetőségét is, könnyebb megelőzni a bajt, mint „idegállapotban” visszafogni magunkat. Ebben az időszakban érzékenyebbek lehetünk, amit máskor fel sem veszünk, az most fájdalmasabban érinthet.

Ugyanakkor a telihold a Halakban rendkívüli lehetőséget is tartogat: ha képesek vagyunk meghallgatni, meghallani társunk szavait, akkor nem veszekedés kerekedik, hanem egy empatikus, megértő kommunikáció, amivel erősíthetjük a minket összetartó köteléket.

Önmagunk számára a mélyebb megismerés lehetőségét hozza ez az idő, előreléphetünk az önismeret útján, ezáltal kiegyensúlyozottabbá, derűsebbé válhatunk. Felismerhetjük belső mozgatórugóinkat, rejtett képességeinket és ezzel az új tudással kiteljesedhetünk. Hosszú távon ezzel az erővel Te lehetsz életed irányítója, s talán nem dobálnak annyira a sors hullámai.

Ma semmiképp se vágass hajat, mert ez a hajad gyengüléséhez, csomósodásához, akár nem kívánt korpásodáshoz vezethet.

Barátnők a mezőn, kezükkel szívet formázva

Összetartás (fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – szeptember 11.

A Hold fogyó fázisába lép, és segítheti egy őszi tisztító- vagy fogyókúra hatásait. Ha ilyesmit tervezel, most érdemes belevágni, az égi erők erősítik elhatározásodat, különösen, hogy ma a Kos jegybe lépő Hold mindenfajta indító impulzust is támogat. Ha belekezdünk egy új, jó szokásba, azt hamarabb és főleg könnyebben, kevesebb ellenállással tudjuk beépíteni mindennapjainkba.

HÉTFŐ – szeptember 12.

A mai nap egy energikus, lendületes hétkezdésre ad lehetőséget, érdemes mára időzíteni az impulzív, nagyobb energiabefektetést igénylő feladatokat. Ezzel megalapozhatjuk nemcsak mai napunk gördülékenységét, hanem egész hetünket. A lelkesedés ereje akár egy nemszeretem feladaton is simán átvihet ma, ne állj ellen a lendületnek!

KEDD – szeptember 13.

Hasznos lehet ma gyümölcsöket eltenni, kipróbálni a házi aszalást. Ha nincs ehhez speciális készüléked, az sem akadály, akár a sütőben is elkészíthető, ráadásul nemcsak gyümölccsel, hanem akár paradicsommal is érdemes kísérletezni. Így megőrizheted a nyár ízét és zamatát sűrítve egy kis ízbombában.

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 09.07-13.

Heti holdnaptár 2022. 09.07-13.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top