nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi tanácsok

Szerelmi horoszkóp 2022. szeptember 10-11. – Teliholdas szerelem

A szombati telihold erősítheti a feszültséget kettőtök között, előzzétek ezt meg nagyobb figyelemmel egymás iránt!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akaraterődre – amely egyébként is sok nehéz helyzetből kisegít, – most még inkább támaszkodhatsz. A rád jellemző kiáradó lelkesedéssel vesd bele magam a pároddal eltervezett közös programba, de azért engedd meg neki is a választás lehetőségét.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetőséged adódhat új dolgok megtanulására, ezt teheted társaddal együtt. Így máris kerekedik egy remek közös programotok, de ha neki épp nincs kedve ehhez, ne légy vele akaratos. Ha még szingli vagy, lehet, hogy egy új tanfolyam, egy érdekes hobbi kínál teret az ismerkedésre.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Élvezd a hétvégét és ápold kapcsolatod – táplálni kell folyamatosan, nehogy „éhen haljon”. Fordíts figyelmet a legapróbb, jelentéktelennek tűnő dolgokra is, nehogy ez generáljon feszültséget kettőtök között. Jobb megelőzni a bajt…

Szerelmespár rózsaszín felhőben

Rózsaszín felhőben (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire ragaszkodsz is párodhoz, meg kell neki adnod a szabadságot is, nem zárhatod kalickába. Ha nem töltötök együtt minden percet, akkor sem gyengül az igazi kötelék, sőt, a viszontlátás öröme még közelebb hozhat egymáshoz benneteket, és a vágyat is felébresztheti…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold erősíti a vágyakat, így lehetséges, hogy most extrán vágysz az elismerésre és arra, hogy felnézzenek rád. Ha úgy érzed, ezt nem kapod meg kellő mértékben a társadtól, felmerülhet, hogy máshol keresel sóvár tekinteteket, de fontold meg jól: megéri?!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold őrjítő ereje arra sarkallhat, hogy átlépj a magad szabta határokat, bár ez egyébként szinte soha nem jellemző rád. Hallgass belső józan hangodra, ez tudni szokta, hogy mi a helyes és meddig lehet elmenni, hogy ne sérts és te se sérülj meg.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége különleges lehet – bármelyik oldalról is nézzük. A telihold a jót vagy a rosszat is megnövelheti, pontosabban nem magát a dolgot, hanem az érzéseidet vele kapcsolatban. Ha sikerül a pozitív érzelmeidet erősíteni, akkor az az egész hétvégédet színessé teheti – ez pedig szerelmetekre is pezsdítő lehet.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenvedélyességedet a szombati telihold extra módon feltüzelheti – meg kéne találni benne a helyes mértéket, nehogy a féktelen ár elragadja mellőled kedvesedet. Légy rá tekintettel, legyél figyelmes és empatikus, hiszen finom érzékelésed képes rezonálni párod jelzéseire. Csillogást és pezsgést vihetsz most kapcsolatodba.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold sugárzása veszélyes dolgokra csábíthat. Légy visszafogott és mértéktartó, akkor is, ha hétvégi buliba mentek pároddal. Bátran vághattok új, közös dolgokba is, de azért előtte nem árt némi kockázatelemzés és józan helyzetértékelés.

Fiú és lány kézenfogva

Bizalom (fotó: Unsplash)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokatlanul erős érzések törhetnek rád, háttérbe szorítva, sőt akár megingatva a rád jellemző stabil és kibillenthetetlen egyensúlyt. Lehet, hogy egy kis egyedüllét segíthet, hogy újra visszatalálj biztos alapjaidhoz. Biztosítsd párodat, hogy ez nem ellene szól.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vessétek bele magatokat új dolgokba, a közös élmény segít elfelejteni az esetleges rossz érzéseket. Ha feszültség támad kettőtök közt a hétvégén, keressétek meg a dolog humoros oldalát és nevessetek együtt!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati telihold a Halakban optimális esetben erősítheti és mélyítheti szerelmeteket. Tekintsetek egymás lelkébe, hogy jobban megismerjétek a másik mozgatórugóját. Így egymásra hangolva harmonikusan telhet egész hétvégétek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top