nlc.hu
Horoszkóp

Mindenki szereti ezt a 3 csillagjegyet

Ezeket a csillagjegyeket nem lehet nem szeretni

Ők a legszimpatikusabbak, a legnépszerűbbek, a legvidámabbak.

Néhány csillagjegy jóval nagyobb népszerűségnek örvend, mint mások, és ennek természetesen tudatában is vannak.

Nyilas

Talán nincs is olyan ember, aki nem lenne oda a Nyilasért, bármit mond, csinál, a társasága üdítő, nagyon szórakoztató és kedves típus. Nála jobban senki nem tud sztorizgatni, amikor hozzá beszélsz, mindent megtesz, hogy kellemes beszélgetőpartnerré váljon. Kész segíteni másokon, s nincs olyan, amit meg ne tenne a szeretteiért. Nem véletlen, hogy mindenki szereti őt.

Népszerű csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán nagyszerű beszélgetőpartner, kiváló barát. Már óvodás korában elbájolja a környezetét, így könnyen elképzelhető, hogy felnőttkorára milyen szintre „tökéletesíti” ezt az adottságát. Mindent elkövet, hogy jókedvre derítse a többieket, s a mottója is erre utal: Éld úgy a napot, mintha ez lenne az utolsó. Idősebb korában is pörgősen él, s igyekszik minél több időt tölteni a szeretteivel.

Kos

A Kos kétségkívül a legszórakoztatóbb csillagjegy, az ő társaságában egyetlen pillanatig sem unatkozol. Ha úgy érzi, azonos hullámhosszon vagytok, szívesen tervez veled programokat. Az új ismeretségek feldobják, mindig szívesen segít másokon, így ha támogatásra van szükséged, bátran fordulj hozzá. Nála jobb barátot nem is kívánhatnál. Nem véletlenül annyira népszerű ő is.

Halak

A Halak az egyik legnagylelkűbb csillagjegy, ezért is szeretik őt olyan sokan. Haragja gyorsan elmúlik, így azok iránt sem érez gyűlöletet, akik ártottak neki, egyszerűen hisz a karmában. Próbálja a stresszt száműzni a mindennapjaiból, s miután előszeretettel tölti szabadidejét a természetben, mindig kész a kerti partikra, vagy a közös vízparti szórakozásra. Nem ítél el senkit, nagyszerű társ, s bár nem beszél sokat, mindig tudja, hogyan derítse jókedvre a környezetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top