nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket mindenki imádja

Ezeket a csillagjegyeket mindenki imádja

Ezek a csillagjegyek nagyon népszerűek, mindenki rettentően szereti őket.

Oroszlán

Az Oroszlánnal a hétköznapok sem válnak unalmassá. Nagyon szereti az életét, az embereket, vidám, lelkes csillagjegy. Ő az egyik legboldogabb és legelégedettebb típus valamennyi jegy közül. A lelkesedése egyszerűen megfertőz. Ha el tudod fogadni az egoizmusát, rájössz, hogy ő mindent őszinte szeretetből tesz. Persze talán magát szereti a legjobban, de ettől még nagyon is jó ember. Mindenkor vállalja a felelősséget, a szeretteiért pedig tényleg mindent megtenne, és meg is tesz! Mindenkor a tőle telhető legjobbra törekszik, a legjobb társ és szerető, a legjobb barát vagy munkatárs szeretne lenni – és néha ez is sikerül neki!

(Fotó: unsplash)

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpió talán a leglojálisabb, leghűségesebb csillagjegy. Vele a barátságod életre szóló. Soha, de soha nem árulja el a titkaidat, nagyon megbízható típus. Természetesen tőled is ugyanezt várja el. Minden bohóságban benne van, csak hogy újra fiatalnak érezhesse magát függetlenül az életkorától. Nagyon energikus jegy. Mindent nagyra értékel, amit érte teszel, a szívességeket soha nem felejti el. Őszinte tanácsokat, javaslatokat várhatsz tőle a munkádtól kezdve a legújabb frizurádig. Nála nincsenek tabutémák, bátran beszélget veled bármiről. Mindent elmondhatsz neki, mindent megoszthatsz vele, nem fog ítélkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top