nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy, akivel jobb nem tervezni

Ennek a csillagjegynek egy randinál ne adj többet esélyt!

Ezzel a csillagjeggyel randizhatsz akár többször is, de hosszú távú párkapcsolatban már nem érdemes gondolkodnod vele.

Lássuk, mely csillagjegyek esetén nem kellene beleélned magad a párkapcsolat komolyra fordulásába.

Két Kos párkapcsolata

A tűz jegyű Kos valódi divatdiktátor, a partik lelke, ám őrá nagyon is igaz a mondás, mely szerint két dudás nem fér meg egy csárdában. Szenvedély övezi ugyan a két Kos párkapcsolatát, az első randik valóban izzó hangulatban telnek, ám a folyamatos versengés egymással hosszú távon felemésztheti mindkettőjüket.

A Bika és a Vízöntő párkapcsolata

A Bika a legritkább esetben int búcsút a hagyományoknak. A tőle teljesen eltérő szemléletmódú – a tradíciókat messziről elkerülő és függetlenségéhez foggal-körömmel ragaszkodó – Vízöntő a kezdeti időszakban, az első randik idején nagyon szórakoztató partnernek tűnik, ám hosszú távú párkapcsolatot nem érdemes vele szőni – legalábbis a Bikának.

Csillagjegyek és a randi

Fotó: Getty Images/Emilija Manevska

Az Ikrek és a Rák inkább csak randizzon

A megértő Ráknak időbe telik, míg ráhangolódik valakire. Az otthon ülő és családi fészekre vágyó csillagjegy biztos háttérről, biztonságról és kiszámítható életről ábrándozik. Az Ikrek imádja a nyüzsgést, folyamatos izgalomra vágyik, és alkalmazkodó ugyan, ám ösztönösen cselekszik, s időnként szétszórt, ez pedig bizonytalanságban tartja hosszú távon a Rákot.

Az Oroszlán és a Bak párkapcsolata

Mindketten szenvedélyesek, az Oroszlán ugyanakkor odavan a rivaldafényért, a pompáért, az elismerésekért, s élete minden pillanatát meg akarja élni. A remek első randit követően könnyelműnek és megbízhatatlannak tűnhet a megfontolt Bak szemében. Így a kezdeti, jó hangulatban zajló randevúkat az ellentétek előbb-utóbb „befagyasztják”.

A Szűz és a Nyilas jobb, ha csak randiznak

Bár a föld jegyű Szűz és a tűz jegyű Nyilas agilis személyiségek, ám dinamikusságuknak teljesen eltérő módon adnak teret. Az első randi még harmóniát hozhat a kockázatot kedvelő Nyilas és a higgadtságra törekvő Szűz között, ám hamarosan rájönnek, hogy két teljesen eltérő nyelvet beszélnek. Hosszú távú párkapcsolatban ők csak nagyon elvétve találnak egymásra.

A két Mérleg párkapcsolata

A Mérleg olyan társra vágyik, akinek a szerelme mindennél fontosabb, a figyelme a nap 24 órájában csakis rá irányul. A két Mérleg első randijai még kiegyensúlyozottságban telnek, ám hosszabb távon már nem érzik azt a kellő törődést a másik részéről, ami olyannyira fontos számukra. Mindketten kicsit határozatlanok, hosszasan hezitálnak a döntésekben, amivel nem tesznek jót a párkapcsolatnak sem.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top