nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok a csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. szeptember 12-18. Csak nyugalom!

A nehéz helyzetek jönnek-mennek, tarts ki és szemlélődj nyugodt derűvel!

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti horoszkóp

Az előtted álló napokban érdemes időt szánni a tervezésre, akár év végéig átgondolni a céljaidat. A Szűz jegy ereje most segít, hogy szervezettebbek legyünk. Hagyd elöl az edzőcipődet/jógaszőnyegedet, ezzel is emlékeztetve magad, hogy rendszeresebbé kéne tenni kedvenc mozgásformádat. Tüzes aktivitásod hajt előre, nem ismerve korlátokat. Ez segít továbblépned, ám egyes helyzetekben veszélyes is tud lenni, gondold át a dolgot, mielőtt belelendülsz.

BIKA – heti horoszkóp

A Szűz Nap ereje segít, hogy mindent szépen elrendezz magad körül. Kreatív terveidet is megvalósíthatod. Az otthoni projekteknek is érdemes nekiugrani, melyekben kibontakoztathatod művészi ambícióidat – a család biztosan hálás lesz érte. Bár egy tökéletes műnek örülnél legjobban, néha érdemes beérni kevesebbel is, meglátva a szépet és a beletett rengeteg erőfeszítést az eddig elvégzett részeredményekben. Bízz saját szilárd középpontodban, így függetleníted magad mások hatásától.

IKREK – heti horoszkóp

Az egyre növekvő munkamennyiség és követelmények kissé szétszórttá tehetnek. Az égi erők segítenek összerendezni magad, találj magadnak kapaszkodót, akár külsőt, akár belsőt. Ne félj segítséget kérni, ha úgy érzed, kezdesz kisiklani a jó irányból vagy kezdenek maguk alá temetni a feladatok. Kellő szervezettséggel kreatív ötleteidre is jóval több időt és energiát tudsz nyerni. Fantáziádra bármikor támaszkodhatsz, segít legyőzni a héten felmerülő nehézségeket.

RÁK – heti horoszkóp

A héten meg kéne oldanod, hogy elegendő énidőt találj magadnak, ez segít kiegyensúlyozottabbá válnod, aminek az egész család örülni fog. Ugyanakkor a cselekvésbe is vesd bele magad, mert ez visz majd előre, sok új és értékes tapasztalattal gazdagíthat. Ne vedd túlságosan a lelkedre mások reakcióit, arra koncentrálj, ami számodra értékes és továbbvihető tapasztalatot ad az adott helyzetből. Kérdezz bátran, lehet, hogy így érkezik számodra hathatós segítség.

Kutya és cica fekszenek az ablak előtt

Csak nyugalom… (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Felerősödhet igényed a még nagyobb biztonságra, akár érzelmi, akár anyagi téren. E téren lehet előrelépned. A nagyobb szervezettség jelentősebb eredményt vonz be, és feladataidban is jóval hatékonyabb leszel – így pedig több idő juthat a szórakozásra és lazulásra. A kommunikációdban elkövethetsz hibákat, ha nem figyelsz elég odaadóan a másikra és megértés nélkül mindenáron a saját koncepciódat akarod érvényesíteni. Megelőzheted a környezeteddel való konfliktust azzal is, hogy nemcsak a saját elvárásaidat tartod szem előtt.

SZŰZ – heti horoszkóp

Most aztán igazán elemedben érezheted magad, minden ismert és megbúvó képességedet latba vetve vezetheted napjaidat. Erőd felszínre tör, láthatóvá válik, bátran támaszkodj rá! Amire fókuszálod a figyelmedet, oda fognak áramolni a belső energiáid és azt az életterületedet tudod most kifejezetten felpezsdíteni. Semmi sem kidobott energia, idővel meghozza a gyümölcsét minden erőfeszítésed. Ha viszont túl sokat vállalsz, túlfeszíted a húrt, az nemkívánatos belső feszültséget okoz benned, ami kivetül kapcsolataidra is.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Reálisan kéne felmérni a lehetőségeket, nehogy elérhetetlen, irreális célt tűzz magad elé. Inkább szánj időt arra, hogy ebben az időszakban mindennek megtaláld a helyét, ezzel rendet teremtve környezetedben. A rend minden szinten segíteni fog, akár a döntéseidet is megkönnyítheti. Teremts magadnak lehetőséget egy kis elvonulásra, csendre, hogy megkönnyítsd a dolgaid, célkitűzéseid átlátását, a mérföldkövek kijelölését. Így saját lépéseidet könnyíted meg.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Megnőhet népszerűséged a napokban, így többen követhetik példádat, akár olyanok, akikről ezt nem is feltételeznéd. Ez viszont növeli a felelősséged súlyát is… Csak arra vezess bárkit, amerre te is szívesen tartanál. Befolyásodat felhasználhatod olyan ügyek támogatására, melyeket értékesnek és hasznosnak tartasz. Ha vannak művészi hajlamaid, érdemes felszínre hozni és célokat kitűzni. Kreatív erőid mozgásba lendülnek, ha kellő kihívást látsz egy feladatban. Ügyelj rá, hogy ez kicsit felboríthatja időtervedet.

NYILAS – heti horoszkóp

Most átveheted az irányítást életed azon területe fölött, amit zűrzavarosnak érzel. Felmerülhetnek múltbéli problémák, akár olyanok, melyekről úgy vélted, már letudtad. Ha szembenézünk ezekkel, hamarabb szabadulhatunk szorításukból. A telihold elmúltával az ellentétek, akár az ezzel kapcsolatos belső feszültségek elengedése is jóval könnyebben fog menni. Optimista, derűs lelked vezessen a héten döntéseidben. Életörömöd felül tud kerekedni a rossz hangulatodon vagy a külső támadásokon.

BAK – heti horoszkóp

Nehéz kérdésekben tisztítsd ki a gondolataidat, próbálj elszakadni a megszokott reakcióidtól, hátha ez segít új válaszok találásában. Egy berögzött szokás akadályozhat, ha változtatnál ezen, a napokban talán kicsit könnyebben fog menni. Használd ki, ha lehetőséged adódik a lelassulásra, mert így jobban ráláthatsz a helyzetre. Célodat lassan és céltudatosan éred el. Támaszkodhatsz megingathatatlan hitedre, saját belső erőforrásaid kimeríthetetlenek, akkor is, ha időről időre fáradtabbnak érzed magad.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Erődet és képességedet úgy is megmutathatod, hogy nem darálod be saját magadat a versenyszellemtől vezérelve. Ha gyengédebb módon törsz előre, a hatás ugyan nem lesz olyan kirobbanó, és a türelmedre is szükség lesz, de kevesebb sérüléssel éred el a célt. Szükség lehet akár arra is, hogy engedj valamit megszokott viselkedési formáidból vagy megengedőbb legyél a környezetedben élőkkel. Képzeld magad egy pillanatra az ő helyükbe, hátha így könnyebb megérteni őket.

HALAK – heti horoszkóp

Összerendezettség és egy kis szervezés segíti, hogy minden fontos dolog beférjen napjaidba, bár nem könnyű megtalálni az ideális egyensúlyt a munka és a szabadidő, szórakozás között. A múlt szombati telihold a jegyedben még inkább növelte érzékenységedet, mélyítette érzelmeidet, ez a hatás, illetve az általa támogatott belső változás még mindig hatással lehet rád. Belülről fakadó mély bizonyosságod a jóban segít átvészelni a külső támadásokat. Vedd észre és ragadd meg a feléd nyújtott segítő kezet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top