nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2022. szeptember 24-25. – Az újhold kiegyensúlyozza kapcsolatotokat

A hétvégi újhold ereje segít, hogy elengedjétek a sérelmeket és megújítsátok kapcsolatotokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnapi újhold a Mérlegben újító erőt hozhat kapcsolatodba. Még átütőbb lehet a változás, ha finomítod kommunikációdat, nem mész fejjel előre, inkább óvatosan közelítesz a másikhoz, figyelembe véve egyéni érzékenységét.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most nem értesz mindent történést a kapcsolatodban, esetleg párod vagy udvarlód szándéka is homályba vész, de nyugodtan támaszkodj romantikus énedre és ösztöneidre. Elfogadó szereteteddel úrrá leszel a helyzeten.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elmélyült beszélgetéssel oldhatod fel a múlt gócpontjait, hogy hétvégén le tudjátok tenni ezeket és megkönnyebbülten menjetek tovább. De ügyelj rá, hogy ne menj párod agyára, találd meg a helyes egyensúlyt a szavak és a hallgatás között. Ha sikerül, erősödik a kötelék kettőtök között.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Maradj nyitott és elfogadó, ami az újdonságokat illeti, különösen, ha párod hozakodik elő valami ilyesmivel. Add a közös megújuláshoz gyengéd és romantikus énedet. Ha nincs hangulatod a sok beszédhez, szavak nélkül is varázslatos hangulatot tudsz teremteni. Szingliként merj belevágni az új kapcsolatba, a saját tempódban haladva nem érhet baj.

Fiú és lány kézenfogva

Bizalom (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnapi újhold erőt adhat, hogy legmerészebb álmaitokba is belevágjatok – a lényeg, hogy ezt közös erővel, egyetértésben tegyétek. Az egymás iránti őszinteség megelőzi a félreértéseket. Ha nem is mindig, de alkalmanként engedd meg párodnak, hogy lényed legmélyébe lásson.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Türelmesen hallgasd meg párodat, különösen, ha új ötletekkel rukkol elő. Engedd, hogy az új, szerelmes áramlás magával ragadjon, akkor is, ha ezt eleinte rendezetlennek érzed és nem tudod minden percében irányítani. Szingliként váratlan, sőt meglepő románc kezdődhet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jó eséllyel találhatod meg a mindenkinek megfelelő egyensúlyt kapcsolatodban. Lehet, hogy ennek érdekében valamit változtatnotok kell pl. közös rutinjaitokon, de hosszú távon megéri, ha megtaláljátok a mindkettőtöknek kedvezőbb beosztást. Álmodat valóra válthatod.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változás jöhet, erőid egyre inkább felszínre törhetnek. A Mérlegben lévő újhold arra késztethet, hogy kapcsolatba lépj rejtett részeiddel, pszichéd mély mozgatórugóival – jó, ha tisztában vagy ezekkel. Így kapcsolatodat is friss érzelmekkel töltheted meg, aminek párod bizonyosan örülni fog.

Szerelmespár kézenfogva

Együtt (fotó: Unsplash)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Itt az ideje, hogy új, közös jövőről álmodjatok. Végignézhetitek hosszú távú terveiteket, de a hétvége arra is alkalmas lesz, hogy megtervezzétek a hónap fennmaradó napjainak közös programjait. Légy reális pároddal kapcsolatban, ne várj tőle teljesíthetetlen dolgokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetőség van átírni szigorú terveidet, ha az idő közben változásokat hozott. Neked és párodnak is jobb lesz, ha alkalmazkodtok a helyzethez és nem támasztotok extrém követelményeket egymás iránt és magatok felé sem. Élvezd és értékeld a már elért jó dolgokat!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az újhold új kérdéseket vethet fel kapcsolatotokat illetően, jó lenne ezeket közös erővel tisztázni. Lehet, hogy csak egymásra nevettek és teljes lesz az egyetértés, de ha nem, akkor tisztázzátok és lavírozzatok el egy közös egyensúlyi állapotig.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jobban megerősíthetitek a köztetek lévő kapcsolatot, különösen, ha olyan programot találtok, ami közelebb hoz benneteket egymáshoz. Megéri rászánni az időt… Túlzó érzéseid azonban kibillenthetnek a középpontból, egy kis higgadt végiggondolással találj vissza a helyes egyensúlyi állapotba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top