nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jó hetük lesz

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz részük örömben a héten

Ha te is köztük vagy, érdemes tudnod, mire is számíthatsz, és mi mindenre készülj fel.

Bak

Nem véletlen, hogy ez a mostani időszak nagyon fontos és emlékezetes is lesz a számodra. Az igazán jelentős változásokhoz ugyanakkor a te közreműködésedre is szükség van. Mielőbb tedd fel magadnak a kérdést: Készen állok életem legfontosabb változására? Ne foglalkozz most már a múlttal, inkább tekints előre a jövőbe. Van okod a bizakodásra. Ha most még picit ijesztőnek is tűnhetnek a rád váró változások, azok sokkal pozitívabb lehetőséget rejtenek, mint sejtenéd. Élj vele mindenképp!

Remek hét elé néznek ezek a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Yana Iskayeva

Halak

A legjobb időben van, hogy végre önmagadra találj. Most különösen jó lehetőségeket kínál neked az élet, hogy belső utazást élhess át. Nagyon meglepő felfedezéseket tehetsz magadban, ha mélyen a lelkedbe tekintesz. Az önismeret, a bölcsesség, a tudatosság útján tehetsz most igazán fontos lépéseket. Olyasmit fedezhetsz fel a szívedben, amiről talán nem is feltételezted, hogy ott rejlik benned. A külvilágban nagyszerű barátokra, számos újdonságra, ismeretségre találhatsz ezen a héten. Próbálj ki valami merőben újat, amit korábban sosem tettél, legyél merész egy kicsit, lépj ki a komfortzónádból.

Skorpió

Épp itt az ideje, hogy picit átértékeld magadat, a szerelmi életedet, a boldogságot. Az utóbbi időben ugyanis kicsit alábecsülted ezek jelentőségét. Te egyébként is hajlamos lehetsz borúsan látni az életedet. Ne is tagadd, hogy pontosan ez történt az elmúlt hetekben… Tökéletes, a fantáziádban elképzelt világról álmodozol. De ilyen nem létezik. Viszont óriási erő rejlik benned, amellyel átalakíthatod az életedet, megteremtheted a saját boldogságodat, a te világodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top