Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 30.: Az örömbe üröm kerülhet

A kedd kifejezetten jó napnak tűnik. A napi horoszkóp szerint mégsem számíthatsz felhőtlen örömre, ha nem figyelsz eléggé a legfontosabb kapcsolataidra...

Kos – napi horoszkóp

Egyre erőteljesebben foglalkoztat a jövőd. Könnyen lehet, van valaki a környezetedben, aki rád akarja erőltetni a saját elgondolását, vagy bele akar szólni, hogy mit és hogyan tegyél. A türelmedet is jócskán próbára teszi. Lehetőség szerint ne csattanj fel, hanem a lehető legnyugodtabban mondd el neki, hogy a te életedről te akarsz dönteni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Legyél a lehető legvisszafogottabb kedden. A bolygók ugyanis a legfontosabb kapcsolataidat teszik ma próbára. Ha felkapod a vizet, abból olyan vita és veszekedés robbanhat ki, ami végzetessé válhat. Bármi is történik, őrizd meg a hideg véredet, s akkor a béke is megmarad köztetek. Hidd el, ez most a legfontosabb!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kedden már egyáltalán nem érzed magad olyan jól, mint tegnap. A változás elkerülhetetlen, de még nem tudod pontosan, hogy mindez hogyan érint téged. Nincs okod aggódni, mert semmit sem veszítesz el végleg, még akkor sem, ha most úgy érzed, hogy fontos dolgokról kell lemondanod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Kedden nagyon jó napra számíthatsz. Szinte fürdőzöl az elismerésekben, élvezed, hogy megért a környezeted, s ez a pozitív hangulat emeli az energiaszintedet. Ha máris a szabadságodat töltöd, érdemes mára kirándulást, sétát, sőt akár fürdőzést tervezned. Egyszerűen csak merülj el az élvezetekben.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Finoman szólva sem lesz a kedvenc napod a mai. Ki sem látsz a munkából, a kollégák pedig most nem a legsegítőkészebbek. Észre kell venned, hogy a mérgelődéssel, a pufogással csak még inkább lassítod magad. A legjobb, ha nem a többiekkel, hanem kizárólag magaddal és a saját munkáddal foglalkozol.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Parázs vita alakulhat ki körülötted. Most az lenne a legjobb, ha tudomást sem vennél róla, hanem befognád a füledet, és meg sem hallanád, miről vitatkoznak a többiek. Mintha mi sem történne, egyszerűen csak a saját feladataidra koncentrálj. Nagy szívességet teszel vele magadnak.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kedden nem lesz felhőtlen az öröm

Kedden nem lesz felhőtlen az öröm (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A család foglalja le a gondolataidat. Bárkivel is van vitád, jobb lenne elengedni a nézeteltéréseket. A te lelked is megnyugszik a megbocsátást és kibékülést követően. Legyél te a kezdeményező fél, kérj elnézést, és a lehető leggyorsabban pontot tehetsz a konfliktus végére. Most teljesen mindegy, kinek volt igaza…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Durva konfliktus lehetőségét jelzik a bolygók kedden. S most te lehetsz a szenvedő fél, mert a másik a gyenge pontodra tapinthat rá. Bárki is lép fel veled szemben igazságtalanul, kíméletlenül, próbáld elejét venni a vitáknak. Ne menj bele fölöslegesen, mert nagyon mélyen megsebezheti a lelkedet. Vigyázz magadra!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nem lehet okod a panaszra. Akik igazán fontosak számodra, velük nagyon jól megtalálod a közös hangot. Aki meg nem, őket ma nyugodtan elkerülheted. Hidd el, nem kell mindig és mindenkivel jóban lenni. Sőt, nyugodtan válaszd meg a barátokat, s azokat, akiket beengedsz a szívedbe.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Legyél nagyon körültekintő a közlekedésben. A legváratlanabb pillanatban lehet a legnagyobb szükséged a nyugalmadra, a figyelmedre. Ha autóban ülsz, a vezetésre koncentrálj, ne vedd fel a telefont, ha csörög, csak arra figyelj, amit épp csinálsz. Így egészségesen és épen célba is érsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A munkahelyeden lehet némi ellentét és konfliktus kedden. A legfontosabb javaslat, hogy maradj ki belőle. Kívülről ugyanakkor figyelheted a vitát, mert nagyon tanulságos lesz. De nagyon fontos, hogy erőt vegyél magadon, és semmi esetre se akard a problémát megoldani, még akkor sem, ha tökéletesen látod a megoldást.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Csendes napnak ígérkezik a kedd. S hogy a lelki békédet megőrizhesd, érdemes lenne ma alkotnod valami szépet. Mikor festettél, rajzoltál utoljára? Vagy mikor csodálkoztál rá csak úgy a természet szépségére? Engedd meg magadnak ezt a luxust! Tényleg megérdemled.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top