nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Vedd könnyedén! – Heti csillagjegy horoszkóp 2022. október 3-9.

Oldd meg kreatívan a nehéz helyzeteket, hogy ezzel is csökkentsd a rád nehezedő stresszt.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten lehetőséged adódhat változtatni munkamódszereden, újítani napi rutinodon, változtatni elgépiesedett szokásaidon. Ezzel friss erőt vihetsz be mindennapjaidba és növelheted hatékonyságodat, vagy akár munkád/céged termelékenységét. Folytathatod hosszú távú terveid megvalósítását. Érdemes optimalizálnod időbeosztásodat. Csökkentsd olyan szintre a stresszt, amikor nem gyengít és visszafog, hanem inspirálóan ösztönöz és cselekvésre buzdít.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Most tágíthatod látókörödet, olyan területekre is bepillantást nyerhetsz, melyek eddig rejtve maradtak előtted. Légy résen, vedd észre a lehetőségeket és időben mozdulj rájuk! Ha legyűr a tehetetlenség és halogatod a reakciót, elröppenhet a megfelelő pillanat és ki tudja, mikor adódik legközelebb jó esély? Kérdés, hogy most a rád jellemző szívós kitartásnak adj teret vagy esetleg el kéne engedni egy dolgot, amihez makacsul ragaszkodsz…

Mosolygó hölgy sállal

Csak könnyedén (fotó: Unsplash)

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Felpöröghetnek az események körülötted, légy rá felkészülve. Ha nyugalomra és magányra vágynál, akkor el kell vonulnod egy csendes helyre. Megoldás lehet, ha otthonodat alakítod át úgy, hogy menedékként funkcionáljon számodra. Vedd figyelembe, hogy legyen benne hely és mód mindannak, amivel szeretsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Mielőtt azonban nekiállsz falat dönteni, egyeztess a veled élőkkel a felújításról vagy átrendezésről…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha rájössz, hogy a másoknak szóló üzeneted valahol félrecsúszott, félreértették, nem késő tisztázni a dolgot. Minél előbb, annál jobb, hogy ne mérgesedjen el a helyzet. Érdemes megkeresni azt a módot, ahogyan egy hullámhosszon tudtok rezegni. Apró dolgokon nem érdemes civakodni. Lehetséges módosítani irányodat, nehogy letérj a célhoz vezető utadról a kisiklást pedig mindenképp el kéne kerülni. Most újabb lépéseket tehetsz előre.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Remek alkalom adódhat, hogy tiszta és reális szemmel nézz rá pénzügyi helyzetedre. Tervezd meg e téren a következő lépéseidet, lehet, hogy a körülményekre tekintettel egy válságtervet is érdemes kigondolnod. Lehet, hogy türelmesnek kell lenned, nem ugorhatsz egyből a célvonalhoz, és ez próbára teheti önfegyelmedet. A lelki békéd mindennél fontosabb. Ha sikerül felszabadítanod egy kis szabadidőt, olyan programmal töltsd fel, ami inspirál és feltölt, nem pedig a „kirakatnak” szól.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Álmaid, reményeid valóra válthatnak – éleszd fel kreatív energiáidat és vesd bele magad a megvalósításba. Türelemből nem lesz hiányod. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a jelen helyzetből, minden felmerülő lehetőséget vizsgálj meg és amit érdemes, használj fel. Légy kész igent mondani, az élet bármely területéről legyen is szó. Új ismeretség esetén adj esélyt a másiknak, engedd el előítéleteidet és enyhítsd kritikai vénádat.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Aktív képzelőerődre mindig kéznél van, most is felpöröghetsz e téren. Támaszkodhatsz rá akkor is, ha egyébként nem látsz tisztán magad körül egy helyzetben, de azért maradj a realitás talaján. Ráadásul érzékeid megtéveszthetnek, kivetíthetsz olyasmit belső világodból, ami valójában nincs úgy. Ha most nem vágysz bulizni, nyugodtan mondhatsz nemet. Összpontosíts arra, amin változtatni szeretnél mindennapjaidban és tervezd meg, hogyan fogod valóra váltani, akár a héten.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Légy készen arra, hogy együttműködsz a többiekkel, jó lenne erősíteni a csapatszellemet köztetek. Keresd hasonló gondolkodású emberek társaságát, velük összefogva megsokszorozzátok erőiteket. Fontos a világos és egyértelmű kommunikáció. Most erősödhet az a képességed, hogy mások veséjébe látsz, de ezt nem lenne jó kihasználni, inkább kellő diszkrécióval kezeld. Nézz rá, hogy hol tartasz céljaid megvalósításban és a héten tervezd meg a következő lépéseket!

Bögre virág

Pozitív energiák (fotó: Unsplash)

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Most világosabbá, átláthatóbbá válhatnak céljaid, ezt érdemes felhasználni arra, hogy megtedd a szükséges módosításokat. Esélyt kaphatsz az előrelépésre, változás jöhet. Vesd bele magad, majd később pihenhetsz a babérjaidon. Bár érezheted a támogató energiákat, azért magadat is oda kell tenned, akár megszorító intézkedéseket is bevetve. De tudnod kell, hogy mi kell a boldogságodhoz, ha megteheted, ennek alapfeltételeid ne add fel semmi pénzért!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nálad van a kormány és a vezetés joga, megválaszthatod a célt és az útirányt is. Határozd meg, hogy hová szeretnél utazni. Nem feltétlenül a távolságtól lesz értékesebb a cél, kisebb és rövid távú álom elérése is boldoggá tehet. Régi sebek szakadhatnak fel, amire talán már nem is gondoltál. De ne feledd, hogy közben bölcsebbé is váltál, most van erőd, hogy megugord a régen óriásinak látszó akadályokat, különösen, ha a gyakorlatba ülteted át tapasztalataidat. Ez önbizalmat is ad, amivel öntudatosan állhatsz ki magadért.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Lépj vissza kicsit a napi nyüzsgésből, szemlélődj és fontold meg válaszaidat, reakcióidat. Lehetőséged nyílhat a háttérbe húzódni és onnan vizsgálódni. Minden oldalról nézz rá a helyzetre, hogy elfogulatlan és igazságos döntést hozhass. Néha szünetet kell tartani, hogy aztán újult erővel vesd bele magad a mindennapi forgatagba. Abban pedig bevetheted eddigi tapasztalataidat, melyeket keserves munkával szereztél ugyan, de most kamatostul megtérülnek.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A többiekkel való együttműködés kerülhet fókuszba, ez stabil alapot adhat kapcsolatotoknak. Keress erre olyan módot, ami mindenkinek hasznos lesz. Lehetőség lesz közelebb kerülni valakihez. Lehet, hogy nem megy minden simán, össze is kuszálódhatnak a szálak. Támogasd a tiszta kommunkációt, az udvarias közvetlenséget. Érdemes most elásni a csatabárdot, megbocsájtani és új köteléket fonni.

Ez is érdekelhet Hello Október Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top