nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés

Havi horoszkóp 2022. októberre

A Nap, a Vénusz és a Plútó közötti fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy rendkívül energikus lehet ez a mostani hónap, amikor hajlamossá válhatunk az erőszakoskodásra, és túllőhetünk a célunkon.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Hello Október

Októberi színek (fotó: Unsplash)

Kos – októberi horoszkóp

Minden figyelmedet a pénzre kellene összpontosítani, mert nagy esély van arra, hogy olyasmire adj ki, amely egyébként elkerülhető lenne. Ha kommunikációról van szó, akkor kicsit vissza kellene fogni magadat, mert olyasmit mondhatsz, amivel önmagad alatt vághatod a fát. A házasságokban, régi együttélésekben, amelyben gyermek is van, talán a csemete miatt jobban kijöhettek egymással. Életed párja a saját rokonságával összerúghatja a port. Valaki önként tolhatja a szekeredet, míg van olyan ismerősöd, aki az idegeidre mehet.

Bika – októberi horoszkóp

Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. De arra is lehetőséget kínálhat a sors, hogy új munkahelyen vagy új szakmában tegyél próbát. Itt juthatsz hozzá olyan összeghez, amely jó hatást gyakorolhat még a biztonságérzetedre is. Megeshet, hogy kollégával türelmetlenné válhatsz. Vagy olyan dolog történhet, amely miatt úgy érezheted magad, mint egy cseléd. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed minden idegszálával a pénzre koncentrálhat. Alkalmazkodj te hozzá.

Ikrek – októberi horoszkóp

Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj, olyasmit tegyél, amivel önmagadnak árthatod a legtöbbet. Különösen igaz ez, ha a munkahelyedről, a felettesedről van szó. Ha megszűnne a munkád, ne ess kétségbe, mert soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint ha a sors becsuk egy ajtót, akkor kinyit egy másikat. Megeshet, hogy meglepetést okozhatnak a saját érzéseid, amikor gyengéden érezhetsz valaki iránt. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély.

Rák – októberi horoszkóp

Ami másnak kár, az neked haszon. Ezért ne érezz lelkiismeret-furdalást, hiszen te semmit nem tettél. A sors hozott ilyen helyzetbe. Egy kapcsolat megszűnik, amit azért nem kell sajnálni, mert már nem tudjátok egymást fejleszteni. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Többször eszedbe juthat a múlt, és lélekben, gondolatban ismét átélheted azt, ami egykoron megtörtént veled. A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet jöhet létre, talán szakítópróba elé kerülhet a kapcsolatotok.

Oroszlán – októberi horoszkóp

Ha még van állásod, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. Felettesedet most el kellene kerülni, vagy csak bólogatni arra, amit mond, mert megeshet, hogy ő is nehéz helyzetbe kerülhet, e miatt lehet feszültebb az átlagosnál. A házasságokban, régi együttélésekben mindent meg tudtok beszélni, és ez jó hatással lehet a kapcsolatotokra. Kollégáról mindez már nem mondható el, aki az idegeiden táncolhat.

Halloween jelmezes kutya

Álcában (fotó: Unsplash)

Szűz – októberi horoszkóp

Három fontos dolog van most az életedben: a pénz, a pénz és a pénz. Minden figyelmed az anyagiakra irányulhat, amelyből lehet annyi, amennyire szükséged van. Illetve a kiadások mellett nagyon jól tudsz takarékoskodni, és ez megnyugtató hatással lehet rád. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, idegesítő változás történhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad a saját családja miatt válhat feszültté.

Mérleg – októberi horoszkóp

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. De az is lehet, hogy egy régi kapcsolat folytatódhat ismét. Vagy te válhatsz engedékenyebbé, és olyan dologra mondhatsz igent, amellyel a társadat boldoggá teheted. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert ennek hatására elkerülheted a felesleges kiadást. Illetve olyan bevételre tehetsz szert, amivel nemcsak a saját, hanem a szeretteid életét is könnyebbé teheted. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Skorpió – októberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy minden figyelmeddel a családodra, a szeretteidre koncentrálhatsz. Megeshet, hogy olyan dolog történhet veled, amely miatt többször eszedbe juthat a múlt. Olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amelyről korábban azt hitted, ennek az ügynek a végére már pontot tettél. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, ne csak a közlekedésben, hanem az otthonodban is legyél körültekintőbb. Ha egészségi problémád van, most a gyógyulás útjára léphetsz.

Nyilas – októberi horoszkóp

Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert olyan dologra is kiadhatsz, ami egyébként elkerülhető lenne. Vagy az értéktárgyaidra kellene jobban ügyelned, mert meglophatnak, vagy egyéb más módon érhet kár. A kapcsolataidnak talán sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Megszabadulhatsz olyan személytől, aki energiavámpír módjára viselkedhet veled. Egy múltban történt, zavaros üggyel ismét foglalkoznod kell.

Halloween tökfejek

Tökfejek (fotó: Unsplash)

Bak – októberi horoszkóp

Ha még van állásod, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Nemcsak azért, mert jó lehetőséget találhatsz, hanem azért is, mert így elkerülheted, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülj. Senkitől ne kérj most tanácsot, mert olyat kaphatsz, amit ha megfogadsz, akkor azzal inkább árthatsz magadnak. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magad. De a tervezettnél vigyél több pénzt, mert minden drágább lehet, mint ahogyan tervezted. Kollégák között van, akivel jól kijöhetsz, és van, aki az agyadra mehet.

Vízöntő – októberi horoszkóp

Az a fontos, hogy következetes maradj, és ragaszkodj az elképzeléseidhez, amelynek megvalósítására a sors most lehetőséget kínálhat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked állhat a figyelmed középpontjában, akire hatást tudsz gyakorolni, talán ezért is válhat a kapcsolatotok kiegyensúlyozottá és szorosabbá. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert így elkerülhetsz egy tévedést, amely lemerítheti a bankszámládat. Rokon az idegeiden táncolhat.

Halak – októberi horoszkóp

Többször kerülhetsz romantikus hangulatba, és olyan dolgok történhetnek, amelynek hatására örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Ha szülő vagy, akkor a szülőtársaddal éppen a csemete miatt alakulhat ki feszültség. Ám ha beszéltek a problémákról, akkor együtt megoldást találhattok. Egy kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top