nlc.hu
Horoszkóp
Kos és a barátság

Ezért a Kos a legklasszabb barát

A Kos igazán kitartó barát, akire nem csak akkor számíthatsz, amikor csupa móka és kacagás az élet.

A Kos mellett képtelenség unatkozni

A Kos komolyan veszi a barátságot, ami egyáltalán nem jelenti, hogy ne lenne benne jó pár őrültségben! Sőt, néha éppen ő az, akinek kipattannak a fejéből azok az elképesztő ötletek, amelyek megvalósítására még öreg korodban is emlékezni fogsz. Kreativitása, energikussága a titka annak, hogy mellette senki nem unatkozik. Őt nem riasztja vissza egy kis veszély vagy kaland, ezért igazán mozgalmas napokra számíthatsz, ha vele mész nyaralni!

Kos legjobb barát

(Fotó: Getty Images/Crispin la valiente)

A Kos nem rejti véka alá a gondolatait

Ha egy Kos a barátod, nem kell attól tartanod, hogy kibeszél másoknak vagy hátba támad. Fontos tudnod, ő is ezt várja tőled, ha egyszer a bizalmába fogadott: az őszinteség, a korrektség az egyik legstabilabb alapköve a vele való kapcsolatnak. Könnyen megeshet, a Kostól nem azt fogod hallani, amit szeretnél, ő ugyanis sosem beszél mellé – ha valamivel nem ért egyet vagy nem tetszik neki, kerek perec kimondja, ahelyett, hogy magában morgolódna.

A Kos könnyen túlteszi magát az összezördüléseken

Mivel a Kos ritkán számol el magában háromig, mielőtt kinyitná a száját, megeshet, hogy kisebb összetűzések tarkítják a szürke hétköznapokat. A jó ebben az, hogy ő nem őrizgeti élete végéig a fájó emlékeket, amint lehiggad és megbeszélitek a dolgokat, jót nevet az egészen, és mehet tovább minden a régiben. A vele kötött barátság nem fog kártyavárként összeomlani csak azért, mert bizonyos kérdésekben másként gondolkodtok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top