nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igazi jövőbe látók

Ezek a csillagjegyek igazi jövőbe látók

Előre látnak ugyan dolgokat, de azzal valami egészen mást kezdenek, mint a legtöbben gondolnák.

Ikrek

Az Ikrek folyamatos tudásszomja és kommunikációs készségei miatt remekül átlátja az összefüggéseket, így kiváló érzékkel tapint rá az új tendenciákra. A jövőről szőtt elképzelései sokak szemében talán túl merésznek tűnhetnek, ám végül mégis mindig neki lesz igaza. Nemcsak beszélgetni szeret nagyon, hanem figyelmesen hallgat másokat, így gyűjtve folyamatosan az inspirációkat, amelyekből aztán nagyszerű terveket készít. Imádja az újdonságokat, és neki mindenkor nagyon újszerű ötletei is vannak. Tényleg olyan, mintha a jövőbe látna.

Jövőbe látó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Qi Yang

Oroszlán

A Nap égisze alatt született Oroszlán valójában igazi látnok. Kreatív tervező és gondolkodó, nem mellesleg rendkívül magabiztos hozzáállásának köszönhetően ő mindig bizakodóan tekint a jövő elé. A céljait mindenkor meg is valósítja. Ő az, aki sosem követi például a divatot, hanem ő maga teremti. Bámulatos ötleteivel előre látja a trendeket. S ha oly szerencsés, hogy vezetőként vagy önállóan dolgozhat, még tisztábban látja, merre vezet az út a jövője felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top