nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon jó vendéglátók

Ezek a csillagjegyek nagyon jó vendéglátók

Náluk különleges vendégségben lehet részed.

A Bika ízlése páratlan

Ha csodás villa szomszédságában laksz, ahol gyakoriak a vidám partik, szinte biztos lehetsz benne, hogy Bika jegyű a tulajdonosa. Ő az, aki mindenkinél jobban ragaszkodik a családjához, az otthona nagyon ízléses, ugyanakkor praktikus is. Ha meghív magához, soha ne kérdezd meg, mi mennyibe került. Ő is nagyszerű vendéglátó, az ízlése páratlan, biztosan kitűnő ételekkel kínál, amelyekhez tökéletesen illő italokat szolgál fel. Kifejezetten szerencsésnek érezheted magadat, ha meghív az otthonába.

A Skorpió a baráti vendéglátó

A Skorpió csak a legszűkebb baráti körét invitálja az otthonába. Elsőrangú vendéglátó ő is, aki nagyon szereti a figyelmet. Kifejezetten otthonos légkört varázsol, nem véletlen, hogy barátai nagyon szívesen töltik nála az időt. Nem a hagyományos vendéglátás híve, ő biztosan valami különlegeset, valami egyedit talál ki. Mindenkor nagyon szorgalmasan készül a közös estékre, ezért soha ne mondd le a meghívást, mert mélyen megbánthatod vele.

Vengégvárás és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

A Halak a hagyományos vendéglátás híve 

A Skorpiótól eltérően a Halak nagyon is a hagyományos értékek kedvelője. Annak ellenére, hogy nem különösebben aktív, sőt kifejezetten kényelmes típus, a születésnapokat, az ünnepeket nagyon szereti, és nagyon szívesen ünnepli. Ilyenkor pedig hatalmas bulit rendez, mindenkit meghív, aki fontos a lelkének, még azokat is, akikre valójában nem is számít. Aztán, ha sokkal több vendég jön össze, pillanatok alatt összedob egy újabb tálca süteményt, kávét, teát főz. Nála biztosan előkerülnek a házi készítésű befőttek, lekvárok, valójában minden, mi szem-szájnak ingere. Nagyszerű házigazda, akit lehetetlen zavarba hozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top