nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel tudod az őrületbe kergetni a csillagjegyeket

Ezzel tudod az őrületbe kergetni a csillagjegyeket

Mindegy, alapvetően mennyire békés valaki, egy dolog biztos akad, amivel az őrületbe lehet kergetni.

Kos

Ha félbeszakítod munka közben, a Kos pillantok alatt síkideggé válik. Fontos számára, hogy úgy érezze, folyamatosan és jól halad, ezért gyűlöli, amikor hátráltatják a feladatai közben.

Bika

Talán már hallottad, a Bika a megszokás híve. Ezért nagyon nem szereti sem a hirtelen változtatásokat, sem a váratlan meglepetéseket. Amikor hirtelen változtatnia kell a napirendjén, szinte bizonyosan kijön a sodrából.

Ikrek

Az Ikrek képtelen hosszú ideig egy helyben maradni, ezért őt azzal lehet biztosan kihozni a sodrából, amikor megvárakoztatják. Ilyenkor úgy érzi, csapdába került, az érzés pedig hamar dühbe csaphat át.

Csillagjegyeket ez kergeti az őrületbe

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Rák

Hagyd figyelmen kívül a Rák kívánságait, és a legrosszabbra számíthatsz. Amikor úgy érzi, nem veszed elég komolyan a kettőtök közötti kapcsolatot, legyen az baráti vagy párkapcsolat, és nem viszonzod az ő erőfeszítéseit, teljesen ki fog borulni.

Oroszlán

Az Oroszlánt azzal lehet a legjobban felbosszantani, ha nem ismered el a munkáját, az erőfeszítéseit. Ő a dicsőségnek él, nem versenyez, ha nem kaphat érte medált. Ezért ha nem akarod felbőszíteni, mindig dicsérd meg! Hidd el, sokkal jobban jársz.

Szűz

A  Szűz szeret mindent maga intézni, ezért amikor úgy érzi, elvennéd a munkáját, azzal szinte bizonyosan felpaprikázod. Még ha segítő szándékkal is vennél le néhány terhet a válláról, kellemetlenül érzi magát miatta.

Mérleg

A Mérleget nem könnyű kihozni a sodrából, mert alapvetően békés típus. Az igazságtalanságot azonban semmilyen mértékben nem tűri, akkor sem, ha személyesen neki szól, de akkor sem, ha csak az utcán szembesül vele.

Skorpió

Amikor a Skorpió rájön, hogy hazudtak neki, semmi nem állíthatja meg a dühét. A hazugságnál nincs számára nagyobb bűn, és a haragja életed végéig elkísér.

Nyilas

A Nyilast a frász tudja kerülgetni attól, ha úgy érzi, valaki ráakaszkodott. Mivel ő maga nagyon független, önálló típus, ugyanezt várja másoktól is. Frusztrálja, amikor úgy érzi, felelősséggel tartozik valaki más iránt is.

Bak

A Bak nagyon büszke, ezért nem bírja elviselni, amikor kigúnyolják. Még a jóindulatú, humoros kritikát is a szívére képes venni, ezért inkább hagyd ki a szarkasztikus vicceidet a jelenlétében. 

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki nem tűr ellentmondást. Csak neki lehet igaza, ezért nem a legjobb döntés vele vitába bocsátkozni. Ha úgy tűnik, enged, a végén mégis eléri, hogy övé legyen az utolsó szó.

Halak

A Halaknál senki nem tűri rosszabbul a kegyetlenkedést. A legkisebb rosszindulatot is a szívére tudja venni, és bár nagyon nyugodt, csendes típus, ilyenkor lávaként törhetnek fel belőle is az indulatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top