nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a magány

Ezek a csillagjegyek nagyon egyedül érzik magukat a héten

Annak ellenére, hogy mostantól kiszámíthatóbb és nyugalmasabb időszakot jeleznek a bolygók, a következő csillagjegyek mégsem találják a helyüket.

Ikrek

Te vagy az egyik legtársaságkedvelőbb csillagjegy. Ne lepődj meg, ha kicsit depressziós leszel, s nemcsak magadba zárkózol, de elborítanak a negatív gondolatok. Azzal jót teszel magadnak, hogy kicsit befelé, a lelkedre is figyelsz. De közben próbáld elfogadni, hogy most nem tehetsz mást, mint elfogadod a jelen állapotot, s bízol benne, hamarosan jobbra fordul minden…

Magányos csillagjegyek a héten

Fotó: Getty Images/Abstract Aerial Art

Mérleg

Mielőtt megteszed a következő lépést az életedben, szinte mindig valamit magad mögött is hagysz. Jól tudod, amikor egy ajtó bezárul előtted, szinte azonnal megnyílik egy másik. Viszont ez a másik ajtó még nem fogja eltüntetni azokat a problémákat, amelyekkel nem néztél korábban szembe. Ezen a héten erőt kell találnod magadban, hogy átgondold a kényelmetlennek, fájdalmasnak tűnő dolgokat is. Nem tehetsz többé úgy, mintha a dolgok meg sem történtek volna. De most lehetőséged lesz magadban is tisztázni mindent. Élj vele, érdemes!

Vízöntő

Valójában sokkal könnyebb figyelmen kívül hagyni a valódi érzéseket, mint tudatosan szembenézni velük. A mostani héttől nem dughatod homokba a fejed, a családi problémákat, s mindazt, ami ellenérzést kelt benned, egyszerűen muszáj lesz valamilyen szinten kezelned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top