nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. október 19–25. – Támadj fel hamvaidból!

Jövő kedden az újhold a Skorpió jegyben köszönt ránk, ami alkalmat ad a teljes átalakulásra, megújulásra, újrakezdésre, különösen, ha már előre készülünk rá.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 19.

Bár hétköznap van és a hét közepe, de ha teheted és lehetséges, érdemes mára bulit, baráti találkát szervezni. Érzéseink mások iránt felerősödhetnek, és ha a pozitívakra figyelünk, megelőzhetjük a konfrontációkat. Ha randiznál a héten, azt ma tedd, akár egy különleges programmal egybekötve. Bár biztosan jólesik, ha bókolnak neked, párod érzéseire is légy tekintettel.

CSÜTÖRTÖK – október 20.

Adj utat kreatív energiáidnak, teremts valami szépet, jót, de lehet az finom, tartós stb., bármi, amit egyébként képességeid és lehetőségeid engednek. Ha ma gúnyolnak vagy kinevetnek, az a szokásosnál jóval érzékenyebben érinthet, nehéz lesz csak megrántani a vállad és hagyni az egészet vagy humorral elütni a dolog élét, de azért próbáld meg…

PÉNTEK – október 21.

Negatív érzések keríthetnek hatalmukba, különösen akkor, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted. Nem biztos, hogy egyből el tudjuk érni a legmagasabb szintet, sőt, sok-sok ismétlés is szükséges lehet, hogy tökéletesítsünk valamit. Erősítsd önbizalmadat, meríts erőt abból, amit már tudsz, erre lehet majd építkezni.

SZOMBAT – október 22.

Osszátok meg a feladatokat, nem kell mindent egyedül megtenned és mártírként feláldoznod magad a köz oltárán. Törődj magaddal is, a fogyó Hold energiája most támogat a méregtelenítésben. Nem kell koplalnod, de jó lenne olyan táplálékkal támogatnod szervezetedet, ami nem terhel meg, nem telít el túlságosan. Amennyire lehet, tehermentesítsd az emésztőrendszeredet, fogyassz könnyű ételeket, igyál gyógyteákat, ha fázol, melegítő gyömbérteát.

VASÁRNAP – október 23.

Bár vasárnap van, ez tökéletes nap az őszi nagytakarításra. A fogyó Hold ereje segít abban, hogy kisebb erőfeszítéssel is nagyobb hatékonysággal szabadulj meg a kosztól. Mindent frissíts fel, szellőztesd át a lakást, ha már hidegre fordult az idő, akkor legyen ez rövid idejű, de intenzív, így legalább a falak nem hűlnek ki, de a friss levegő beárad. Ha kerted van, fordíts időt növényeid őszi gondozására, a télre való felkészítésre.

HÉTFŐ – október 24.

Egyeztess a többiekkel, ha együttműködtök, mindenki jobban jár és többre jut. Gondoskodj szobanövényeidről. Nézz körül a lakásban, ha valami felesleges, attól szabadulj meg. Már az is jó, ha csak egy területét, részét szépíted meg. Ha most – a körülmények miatt – nincs keret új bútor vásárlására, átrendezéssel, levegősebbé tétellel is sokat lehet tenni azért, hogy felfrissüljön, megújuljon környezeted, ez pedig jó hatással lesz lelkiállapotodra.

Női sziluett vízparton, Holddal

A Hold hatással van ránk (Fotó: Unsplash)

KEDD – október 25.: Újhold a Skorpióban

Az égi erők most segítik, hogy lezárjunk mindent, ami a múlthoz köt, ami visszahúz, ami nem engedi, hogy frissen és fiatalos erővel lépjünk a jövőnk felé. Gondoljuk át múltunk történéseit, nem kell tőle elhatárolódnunk, inkább szűrjük le a tanulságokat és a negatív érzésektől megtisztítva vigyük tovább a lepárolt értékes tapasztalat-esszenciát.

Lehetséges, hogy eddig rossz módszert használtunk – dobjuk ki és próbálkozzunk egy újjal. Ha nem vált be valami, bátran hagyjuk magunk mögött. Ha belesüppedünk a megszokás mocsarába, egyre nehezebb lesz kilábalni és új utakat felfedezni. A jól bevált dolgokat azért persze ne vessük el, meg kell különböztetni ezeket és csak a koloncokat ledobni magunkról.

A változás, megújulás nem könnyű, úgy érezheted, hogy a gödör aljára kerültél… de innen fölfelé vezet az út. Lehet, hogy úgy érzed, teljesen szétcsúsztál, szétestél, darabokban vagy. Bízz magadban, abban, hogy van erőd kikapaszkodni, és még segítő kezek is várhatnak és nyúlhatnak érted a gödör peremén.

Ez most a megbocsátás ideje is – engedjük el a haragot, neheztelést, mert ezek olyan terhet jelentenek lelkünknek, amit a végtelenségig cipelhetünk és nemcsak a közérzetünk, hanem kapcsolataink is kárát látják.

Képzeld el azt az életet, amit élni szeretnél: miben más, mint a mostani, min kellene hozzá változtatnod? Milyen lépés vinne ehhez közelebb? Ha megálmodtad, tervezd meg a felé vezető első lépésedet! Légy nyitott az érkező új dolgokra életed bármely területén, ezek segíthetnek, hogy gyökeresen átalakulj, mint az örökké megújulni képes, hamvaiból feltámadó főnixmadár.

Főnix madár

Főnixként támadj fel hamvaidból (Fotó: Unsplash)

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 10.19-25.

Heti holdnaptár 2022. 10.19-25.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top