nlc.hu
Horoszkóp

Magányos csillagjegy

Ezek a csillagjegyek nagyon sokszor magányosak

Persze, az más kérdés, hogyan élik meg az egyedüllétet.

Annak ellenére, hogy az ember alapvetően társas lény, semmi szégyellni való nincs abban, ha időnként a magány mellett döntesz.

Szűz

Csak azért, mert a Szűz hivatása gyakran elsőbbséget élvezhet a párkapcsolata fölött, még nem jelenti, hogy önként választaná a magányt. Nagy célokat tűz ki, melyeket tökéletesen akar kivitelezni, de azért szeretné a sikerét megosztani valakivel. Kifejezetten segítőkész típus, s komoly érzelmi űrt okoz nála, ha épp senki sincs az életében, akiről gondoskodhatna. Ugyanakkor mindig a minőségre törekszik, s sosem választana valaki csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Akkor inkább a magány.

Magány és a csillagjegy

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Skorpió

A Skorpió a tipikus magányos farkas, akit valójában csöppet sem zavar, ha épp egyedül él. Párkapcsolatban nagy szüksége van az énidőre, amit természetesen a társának is megad. Gyakran talán túl nagy lehet ez a távolság. A probléma inkább ott kezdődik, hogy nehezen fejezi ki, mire is vágyik igazán a kapcsolatában, segítséget kérni pedig egyáltalán nem szeret. S ilyenkor hajlamos a szerelmét ellökni magától, mintsem hogy megbeszélje vele a problémákat vagy a saját vágyait.

Nyilas

A Nyilas nagyon büszke a függetlenségére, a szabadságára, pedig inkább csak arról van szó, hogy időnként neki is szüksége van a magányra. Sokan gondolják róla, hogy ő szívesebben utazik és járja be a világot egyedül, pedig a valóság inkább az, hogy senki sem csatlakozik hozzá. Nem könnyű ugyanis kijönni vele, mert nagyon nem szeret másokhoz alkalmazkodni. Az elköteleződéssel is akadnak gondjai, de a legnagyobb szerencséjére, ő valójában nagyon is jól megvan egyedül is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top