nlc.hu
Horoszkóp

Milyen kihívások várnak az egyes csillagjegyekre?

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. október 31-november 6. – Alakulj át!

Javában tart a Skorpió időszaka. Mély átalakulások várhatnak rád, lehetnek külsők vagy belsők, légy nyitott a változásra.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Érzékeny időszak jöhet számodra. Érdemes felidézned régi beszélgetéseket, régi barátságokat, kapcsolatokat, akár úgy is, hogy találkozót beszéltek meg. Ez a találkozás önmagaddal is megtörténhet: múltbéli önmagaddal, megvalósított vagy hamvába holt vágyaiddal, terveiddel. Hol tartasz, meddig jutottál, mi vár még rád az év végéig? Szánj időt arra, hogy végiggondolod ezeket és eszerint tervezel.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran változtass, lehetsz önmagad továbbfejlesztett, sőt, tökéletesített verziója! Adj teret képzelőerődnek, semmi nem állhat az utadba, ha egyszer elhatároztad magad. Érezhetsz egy kis lázadást jelen állapotoddal szemben, vonzódhatsz valami újdonsághoz, amit eddig sosem próbáltál. Használd ki ezt a természetes kíváncsiságot, különösen, ha egyébként inkább a megszokottat választod. Keresd saját identitásodat és tarts ki mellette!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tudatosítsd, hogy mi mellett kötelezted el magad: melyek ezek az elvek, kik ezek az emberek – kit és mit szolgálsz szívvel-lélekkel? Ezek mellett akkor is kitartasz, ha egyébként változtatnál életritmusodon. Most megszabadulhatsz olyan rossz szokásodtól, amely már igazán terhedre van, amelyeket koloncként húzol magad után. Ha nehéz helyzetbe kerülsz a héten, vizsgáld meg, hogy mi a Te szereped benne. Lehet megoldás, hogy elengeded a büszkeséged és megbocsájtasz a másiknak!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha számodra kellemetlen elfoglaltságra kényszerülnél, nézd meg, mit tehetsz. Tiéd a döntés joga, ami kétféle lehet és teljességgel rajtad áll: kategorikusan elutasítod vagy összeszorítod a fogad és elviseled – valami jó reményében. Múltbéli élményed vagy kapcsolatod merülhet fel, ami most új megvilágításba kerülhet, lehet, hogy most már más szemmel nézel rá. Ha azon kapod magad, hogy valamit túlreagálsz, gondold végig, vajon hol borulhatott meg belső harmóniád?

Pillangók

Pillangók (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Érzékenyebb lehetsz mostanában a változásokra, talán fájdalmasabban is érintenek, mint általában. Figyelj arra, hogy ezek milyen pozitív dolgokat hoznak/hozhatnak az életedbe és koncentrálj ezekre. Te vagy a felelős saját boldogságodért. Oroszlánként legendásan nagylelkű vagy, de azért nem követi mindenki a te normáidat. Ha erről megfeledkezel, csalódás várhat rád. A héten szánj időt arra, hogy minőségi időt töltesz szeretteiddel. Szokatlan dolgokba is belevághatsz, amelyekre máskor nincs érkezésed.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Felpezsdülhetsz szellemileg, figyeld, hogy milyen új és kreatív ötleteid születnek, akár olyanok is, melyek egyébként nem igazán jellemzőek rád. Segítségükkel tágíthatod korlátaidat, lerombolhatsz lelki falakat. Lehet, hogy nem tudsz mindent megvalósítani és amit igen, azt sem azonnal, de ez egy pillanatig se bizonytalanítson el. Légy újító kapcsolataidban is, szánj időt a beszélgetésekre.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Szabadulj meg mindazon tényezőktől, melyek elhomályosítják tisztánlátásodat. Nézz rá nagyobb távlatból egy helyzetre vagy problémára, meglepő szempontok és kapcsolódások derülhetnek ki. Ha már valamire időt és pénzt áldoztál, vidd végig, de vizsgáld meg, hogy érdemes-e módosítani az irányt vagy pontosítani a célokat. Múltad és jövőd távlatából is tekints a folyamatra, ez megkönnyítheti a döntésedet.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Nagyon erősen érinthet az ez időszak, mély változások indulhatnak vagy folytatódhatnak benned és körülötted. Mindennek a pozitív oldalát fogd meg, azt helyezd előtérbe. Nézz szembe magaddal, őszintén ne rejtsd véka alá szándékaidat. A múlt rossz szokásainak elengedése azzal is jár, hogy a szabad helyre friss energiák áramolhatnak, új erőt, akár új kapcsolódásokat is hozva.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Csoda és varázslat várhat rád. Ehhez viszont lehetséges, hogy meg kell változnod valamiben. Nézd meg, hogy mi az, ami már fájóan zavar, ami kifejezetten nyűg számodra. A tudásod fog kisegíteni a bajból. Ha megvan a megoldás, már ne is halogasd tovább, vesd bele magad és szép, fokozatos munkával simíts el minden nézeteltérést. Az út így szinte magától megnyílik majd előtted…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld meg, hogy minden dolgod rendben halad-e, ha kell, módosíts az irányon. Mérd fel, hogy mennyit léptél megtakarításaid terén. A jelen körülmények biztosan arra sarkallnak, hogy változtass bevett szokásaidon. Engedj meg magadnak egy kis lazulást, örömködést is. Különösen barátságaidat kéne ápolnod. Találsz olyan dolgot a mindennapjaidban, amit érdemes lenne megújítanod, felfrissítened?

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Igyekezz kezdeményezni, főleg fontosabb ügyeidben! Lehet, hogy önfegyelmet kell gyakorolnod bizonyos területeken, de ha tudod, hogy ezt miért teszed és miért fontos és pozitív lépés, akkor könnyebb lesz tartanod magad hozzá. Mindig van lehetőség javításra, ezt tudva könnyebb szívvel változtathatsz dolgaidon. Ha szép fokozatosan haladsz, az irányt és a tempót is kezedben tarthatod, így ura leszel a változásoknak

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kevés empátiával rendelkezel, de ez mostanában még inkább erősödhet és segíthet utadon. Használd ezt újító, előrevivő dolgokra, nem kell miatta szoronganod. Pszichés érzékenységed kihúzhat a csávából, különösen, ha időben hallgatsz rá és módosítod útirányodat. Régi, megkopott ötletek elengedésével az újnak teremtesz helyet. Ha belül változol, akkor új képességeid, új készségeid ébredhetnek, melyek jól fognak jönni mindennapjaid és egész heted irányításában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top