nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy nagyon vonzó

Ez a 3 csillagjegy nagyon vonzó

A kisugárzásuknak képtelenség ellenállni.

Nyilas

A Nyilas imádja a szabadságot, a korlátokat ugyanakkor csöppet sem viseli a kapcsolataiban. Oda megy, ahova akar, azt teszi, amit a szíve diktál, szívesen ismerkedik, és bűvöli el a környezetét. Magabiztos és független, nem véletlenül ő az egyik legszexibb csillagjegy. Nagyon szórakoztató, kiváló a humora, ugyanakkor imádja a kalandokat.

Legvonzóbb csillagjegyek

Fotó: Tetra Images

Skorpió

A misztikus Skorpió kétségtelenül a szexi titkok könyvének szerzője is lehetne, amit persze alig vársz, hogy elolvashass – ha ő egyáltalán megengedi neked. Sokat töprengő, mélyen érző típus, aki nem szívesen fedi fel az érzéseit, rólad viszont mindent tudni szeretne. Elképesztően szenvedélyes, és még a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét. Hűséges és megbízható, nagyon ragaszkodó típus.

Kos

A Kos nagyon temperamentumos csillagjegy, párkapcsolatában szenvedélyes és eltökélt. Ha felébreszted az érdeklődését, addig nem nyugszik, amíg el nem csábít téged. Tény és való, nagyon megnyerő és vonzó tud lenni az elsöprő érdeklődése. Nagyon szereti, amikor rá irányul a figyelem. Egyenes jellem, mindig a szemedbe néz, amikor beszélget veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top