nlc.hu
Horoszkóp

Párkapcsolat és a csillagjegyek

A horoszkóp szerint ez az a pont, amikor ki kell lépni egy párkapcsolatból

A horoszkóp szerint minden csillagjegynél eljön a pillanat, amikor véget vet a párkapcsolatának.

Kos

Kos jegyűként nyugtalan vagy, azon veszed észre magad, hogy fürkészed a környezetedet, hátha valahol jobb lehetőség kínálkozik számodra. Alapvetően eleged van mindabból, ami körbevesz, s ez arra késztet, hogy kifelé kacsingass a párkapcsolatból. Persze még felméred a helyzetet, mielőtt drasztikus lépésre szánnád magad.

Bika

A társad folyton féltékeny, bármit is csinálsz? Talán zokon veszi a munkahelyi sikereidet, s ahelyett, hogy veled együtt ünnepelne, sértődötten elvonul. A társadnak támogatnia kellene téged, legyen szó bármiről. Azzal nincs baj, ha időnként féltékeny rád, vagy épp közömbösen viselkedik, ám Bika jegyűként nem fogadod el, ha azért büntet, mert valamit jól csináltál.

Ikrek

Ikrek jegyűként szüntelenül viaskodsz. Lassan eléred azt a pontot, amikor minden idegesít, állandóan dühös vagy, veszekszel. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, már egyáltalán nem érdekel, miként érez a párod, eszed ágában sincs helyreállítani a kapcsolatot, a békét. Ez az örökös szurkálódás végérvényesen kikezdi a párkapcsolatodat.

Párkapcsolat és szakítás

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Rák

A párod szerint túlságosan érzékeny vagy. Tény és való, Rák jegyűként valóban jóval érzelmesebb vagy másoknál, ám ha a párod nem tolerálja ezt a tulajdonságodat, sajnos később sem fogja értékelni. Ha nem szán rád elég időd, nem hallgat meg, nem tudsz vele őszintén beszélgetni, te is pontosan tudod, hogy csak fölöslegesen pazarlod rá az időt.

Oroszlán

Úgy érzed, társad és a párkapcsolat irányítása a te feladatod. Oroszlán jegyűként próbálod megoldani szerelmed összes problémáját, s olyannyira beleéled magad ebbe, hogy már csak a gondokat látod, amit rendbe kell hoznod. Ne felejtsd el, a párkapcsolat adok-kapok viszony, már csak ezért sem neked kell az összes nehézségét felvállalnod.

Szűz

Ha a párod állandóan kritizál, jobb elfelejteni. Szűz jegyűként amúgy is borzasztóan kritikus vagy önmagaddal, nincs szükséged, hogy párodtól is folyton negatív megjegyzéseket kapj. A valódi társ támogat, felvidít, megmondja, amikor túlzásba viszed a munkát, átlendít a holtponton, bátorít, amikor csak szükséged van rá.

Mérleg

Ha a társad mindenre hevesen reagál, azonnal felkapja a vizet, megsértődik, és csalódottan elmegy, biztosan lépned kell. Mérleg jegyűként nagyon fontos számodra a türelem és a kedvesség, ki nem állhatod a konfliktust. Olyan párra van szükséged, aki higgadtan közelít a kapcsolathoz, akivel bármiről beszélgethetsz, s kedvesen reagál mindenre.

Skorpió

Skorpió jegyűként, amikor elveszítetted a bizalmadat, hitedet a párodban, ideje lépned. Nincs miért a kapcsolatban maradnod, ha párod megcsalt, nem tisztel téged. Bár természetednél fogva bizalmatlan és gyanakvó vagy, olyan partner illik hozzád a leginkább, aki mellett elmúlik minden bizalmatlanságod, nyugodtan hátradőlhetsz és pihenhetsz.

Nyilas

Ha a párod megpróbál lebeszélni mindarról, ami számodra fontos – legyen szó új munkalehetőségről, előléptetésről, fantasztikus utazásról –, Nyilas jegyűként te is tudod, nem érdemes kitartanod mellette. Ha valami igazán fontos számodra, az a szabadság; szükséged van rá, hogy kibontakozhass és ragyogj. Ha nem kapod meg, nincs maradásod.

Bak

Ha társad legfontosabb céljai között nem szerepel a család, nem érdekli a házasság, a gyerekek, a hosszú távú elkötelezettség, fölöslegesen teszel további energiát a párkapcsolatodba. Bak jegyűként számodra fontos a hagyomány, s ha párod nem ért veled egyet, más értékeket képvisel, légy felkészülve, talán sosem változik meg a véleménye.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ideje lezárnod a párkapcsolatot, amikor párod a kelleténél erősebben ragaszkodik hozzád. Olyan társra vágysz, aki megérti racionális és fáradhatatlan személyiségedet, tisztában van a szeretetnyelveddel. Ha folyton azzal nyaggat, hogy oszd meg vele gondolataidat, érzéseidet, nálad már csak idő kérdése a szakítás.

Halak

Ha azon veszed észre magad, hogy az áldozat szerepében tetszelegsz, már nem tudod a párod figyelmét magadra vonni, a kapcsolatod már csak puszta látszat. Halak jegyűként odavagy a romantikáért, az érzelgős gesztusokért, ám ebben a kapcsolatban ezt hiába is keresed. Párodat hidegen hagyják az érzéseid, így jobban teszed, ha máshol keresel vigaszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top