nlc.hu
Horoszkóp

Telihold ereje a csillagjegyekre

Ez a 3 csillagjegy jól kihasználhatja a holdfogyatkozás erejét!

A tegnapi telihold nagyon erős hatással volt a legtöbbünk életére.

Talán nem követed a holdnaptárat, és eddig nem érezted magadon a hold változásának a hatásait. Most megtudhatod, mire használhatod a telihold erejét.

Szűz

Engedj meg magadnak egy kis luxust. A telihold ragyogása az anyagi helyzetedre is rávilágít, és láthatod, hogy nagyon jól tudsz gazdálkodni. Jutalmazd meg magad valami kényeztető finomsággal, legyen az ruha, vagy exkluzív édesség. Bár a fogyó hold nem kedvez a gyűjtögetésnek, te most olyan hullámon lovagolsz, ami nagyon jól helyrehozza az anyagiakat.

Telihold ereje

Fotó: Getty Images/Juergen Steinhauer

Skorpió

Jelen holdciklus abban támogat, hogy vegyél egy szusszanásnyi időt. Kérj pár nap szabadságot, és add meg a testednek és lelkednek a pihenést, amire nagyon nagy szükséged van. Gondold át a pihenő alatt, milyen céljaid vannak éppen, szerelem, munka, spiritualitás terén. Meditálj a szándékaidon, most olyan energiák érkeznek hozzád, amik támogatnak elérni azokat.

Halak

A határaidat tudod hatékonyan felülvizsgálni most a hold támogatásával. Nagyon könnyen elmosódik a vonal számodra a munka és magánélet viszonylatában, a párkapcsolatban pedig nem tudod, hol érnek véget a saját érzéseid, és hol kezdődnek a társad érzelmei. Lépj hátra, és nézd meg magad kívülről. Ha ezeket a vonalakat tisztázod, egyéb problémák is megoldódnak általa. Kevésbé leszel magad is sérülékeny, a szerelmetek pedig erősebbé válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top