nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a megkomolyodás

Csillagjegyek, akik képtelenek megkomolyodni

A következő csillagjegyekben egy közös vonás van: abszolút a mának élnek, miközben nem törődnek a következményekkel.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyamatosan aggodalmaskodjunk és komolyan vegyük magunkat, a környezetünket, a zodiákus következő jegyei azonban egyenesen tökélyre fejlesztették ezt a fajta szabad nemtörődömséget.  

Csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut

Ikrek 

Az Ikrek a gondtalanságáról híres, szeret az életre úgy tekinteni, mintha egy nagy kaland lenne. A szórakozás élteti, az, hogy túl komolyan vegye a dolgokat, fel sem merül benne. Mottója szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy a szabadságát fegyelemre cserélje, ebből adódóan még a hétköznapokban is gyakran megbízhatatlan. A felelősségvállalást, mint tiszteletadást a másik felé, még hírből sem ismeri.  

Oroszlán 

Spontaneitás és gondtalanság: az Oroszlán két legfőbb motivációja. Úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap, éppen ezért a kötelezettségeit is hajlamos háttérbe szorítani. Akárcsak az Ikreknek, neki is van egy nemtörődöm attitűdje, ami miatt sokszor bélyegzik felelőtlennek, pedig, ha csak egy picit jobban figyelne, simán össze tudná hangolni az életének minden részét.

Nyilas 

Igazi fenegyerek a Nyilas, akinek az élet csupa móka és kacagás. Szórakozott jelenség, aki túl türelmetlen ahhoz, hogy a mindennapok gyakorlati oldalát nézze, az, hogy megkomolyodjon, szinte még egy nehéz helyzetben is valószerűtlen. A humor a fegyvere, és szerencséjére ezzel nagyon könnyen elboldogul anélkül, hogy bárkinek feltűnne, mennyire könnyelmű tud lenni.

Halak 

A Halak számára azért nehéz a komolyságot megélni, mert túlzottan idealista személyiséggel rendelkezik, nála a pohár mindig félig tele van. Az optimizmusa irigylésre méltó, de egyúttal veszélyes is, mert könnyedén figyelmen kívül hagyja a felnőtt élet velejáróit. Néha még az is nehezére esik, hogy a lakását rendben tartsa, mert más prioritások szerint él, ez pedig sok esetben háttérbe szorítja a gyakorlati teendőket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top