nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. november 21-27. – Az új kezdet rád is vonatkozhat

A héten a Nyilasba lépő Nap új, tüzes energiát hozhat neked. Ha esetleg elcsüggedtél, most újraéledhet a lelkesedésed, és ezzel a remény fénysugara is megcsillan.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha túlerőlteted magad, akkor már a hét elején kifáradsz, ráadásul komoly stresszel is meg kell birkóznod. Pedig ahogy közeledik az év vége, valószínűleg egyre több munka és több felelősség is hárul rád. Ugyanakkor a héten plusz energia is érkezhet, ami megkönnyítheti a dolgodat. Egyébként is nagy vagy abban, hogy a célodra fókuszálj, most újult erővel és lekesedéssel vetheted bele magad mindenbe.

Mosoly bögre

Kitartás! (fotó: Unsplash)

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Párodat a tenyereden hordozhatod, de arra azért vigyázz, hogy mennyit költesz rá. Bár alapból kellően spórolós vagy és megfogod az anyagi javakat, némelykor mégis tűzbe jössz és akit szeretsz, arra számolatlanul szórod a pénzt – a héten ügyelj, hogy ne ess bele ebbe a csapdába. Emellett ne dühíts fel senkit makacsságoddal, különösen ne a feletteseidet…

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne vegyél félvállról egy kis rosszullétet vagy enyhe tünetet sem. A legjobb megelőzni a bajt, de ha már kialakult, minél hamarabb kapod el, annál könnyebb lesz kikúrálni. Ügyeidben a héten ne tégy semmit elhamarkodottan! Ha friss, tüzes erőt érzel magadban, akkor is támaszkodj a józan eszedre és gondolj végig minden eshetőséget, vizsgáld meg a lehetséges kockázatokat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos a héten, ne vállalj kockázatot, különösen, ha pénzről van szó. A családod most is fontos lesz számodra, mint mindig, főleg a gyerekek körüli ügyekre nézz rá. Bízz magadban, erősítsd önbizalmadat, ez most különösen a munkádban lesz segítségedre. Oly sok erősséged van, hogy bátran támaszkodhatsz ezekre, függetlenül attól, hogyan vélekednek mások.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Tölts több időt a héten családoddal és barátaiddal, ez segíteni fog, hogy megnyugodj és ellazulj. Ha most nő is a bevételed, ne bízd el magad, mert sajnos, a kiadási oldal is tetemesebbé válik. Ettől függetlenül tüzes energiák éledhetnek benned, jókedv, kacagás várhat. Most kamatoztathatod azt a páratlan képességedet, hogy féktelen örömöt tudsz ébreszteni környezetedben.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A jó hangulatot te magad idézheted elő azzal, ha kedves és együttérző vagy az emberekkel. Fogadd el, hogy nekik is lehet rosszabb napjuk. Ügyelj a stresszre, ha már alig tudsz másra gondolni, mint az ezzel kapcsolatos dolgokra, az rombolja az egészségedet. Most végképp nem érdemes elhanyagolni a tanulmányaidat, bármi is ennek a tárgya, a héten vedd elő és nézz rá!

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan időszak jöhet, amikor még jobban felpörgetheted kommunikációdat, bűbájosan feloldva a beszélgetésekben felmerülő esetleges feszültséget. De fontos, hogy közben határozd meg magadnak a célt, tartsd észben, hogy merre szeretnél haladni. Ha képezni szeretnéd magad valamilyen területen, sosem késő elkezdeni, vágj bele bátran, függetlenül attól, hogy aktuális munkádhoz kapcsolódik-e.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha most az olvasásba, új dolgok elsajátításába, tanulásba veted bele magad, az rendezheti gondolataidat és segít, hogy aktívan tarts céljaid felé. Ha kitartasz és egyenletesen haladsz előre, megelőzöd az impulzivitásból adódó tévedéseket. Lehet, hogy ezzel lehetőséged adódik arra is, hogy másokat támogass, kiáradó erődből a többieknek is jusson, ez téged is örömmel tölt majd el.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ez most a te időd lesz, minden rejtett erőd és képességed a felszínre törhet, neked igazából csak helyes mederbe kéne terelned és irányítanod ezt a töméntelen energiát. Hallgass a szívedre és belső hangodra! Segíthet, ha adsz magadnak időt egy kis megállásra, hogy végig tudd gondolni a jelenedet, mely múltadból ível a még titokban lévő jövőd felé, nehogy irányt tévessz…

Hölgyek lótusszal

Szépségek (fotó: Unsplash)

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nem vagy nyitott könyv mások számára, de ha kedvesen és udvariasan bánsz velük, nem lesz okuk, hogy megbántódjanak. Hasznos lehet, ha elgondolkodsz a dolgaidon, különösen a közelgő év végi terveidre vonatkozóan. Tartózkodj a pletykáktól, különösen a munkahelyeden, inkább arra koncentrálj, hogy miben tudnád jobban kiteljesíteni képességeidet. Szigorú terveid mellett a héten hallgass megérzéseidre!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Merj álmodni, hallgass ihletett gondolataidra és azt is vizsgáld meg, hogy hogyan tudnád ezt formába önteni. Ha mindent megteszel, ami csak erődből telik, akkor még a jószerencse is melléd állhat. Teremts időt a héten olyan tevékenységekre, amelyek boldoggá és felszabadultabbá tesznek, ennél jobban most nem oldhatod fel magadban a felgyülemlett feszültséget.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Fogalmazd meg és öntsd formába ötleteidet, töltsd meg őket friss erővel. Ha ehhez meg kell tanulnod valami újat, esetleg egy ismeretlen technikát, vesd bele magad. Egyre mélyebb megértést hozhat az idő, ha nem félsz szembenézni a kihívásokkal. Fogadd el magad a jelen állapotodban, ez mély megnyugvást hozhat. Így sikerülhet terveidet és kidolgozott stratégiádat maradéktalanul véghezvinned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top