nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a házasság

Ezeknek a csillagjegyeknek cseppet sem tűnik vonzó ötletnek a házasság

A szabadságot, az önállóságot nagyon szeretik, és mindig valami jobbra, másra, izgalmasabbra vágynak.

Vízöntő

A Vízöntő a szokatlan dolgokat kedveli. Nagyra értékeli a függetlenséget, és időnként neki is szüksége van térre, egyedüllétre, hogy azt tehesse, amit igazán akar. A házasság szerinte elvárásokon alapuló intézmény, amely számos olyan kötelezettséggel jár, amihez semmi kedve, és nem is biztosan akarja megtenni. Persze ha olyan társra talál, aki hagyja őt élni, megadja neki a teljes önállóságot és szabadságot, hajlandó oltár elé állni. De biztosnak kell lennie a párjában.

Csillagjegyek és a házasság

Fotó: Getty Images/JovanaT

Oroszlán

Az Oroszlánnak semmi kifogása az elköteleződés ellen, de a házasságot addig biztosan nem vállalja, amíg nem találja meg a szerinte tökéletes partnert. Mivel mindig úgy érzi, lehet még jobb annál, akivel éppen együtt él, ezért kicsi az esély, hogy oltár elé álljon. Valójában még akkor is másra, nagyszerűbb társra vágyik, amikor valójában az igazival él együtt. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak, persze előbb-utóbb biztosan akad, akinek sikerül meggyőznie erről.

Bika

A Bika kétségtelenül a legmakacsabb csillagjegy. Ha valamit a fejébe vesz, képtelenség meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Nem szeret kompromisszumokat kötni, a házasságot illetően pedig főleg nem. Ő valójában tökéletesen elégedett azzal is, ha együtt élhet a párjával, nem érti, mégis mi köze a boldogságnak egy papírhoz. Igazság szerint kényelmesebb típus annál, hogy végigcsinálja az esküvővel járó felhajtást…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top