nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hűtlenség

Csillagjegyek, akiknek a hűtlenségről fog szólni a jövő év

Van viszont három olyan csillagjegy, akik 2023-ben veszélyes játékot űznek majd. Súlyosan megbánthatják a párjukat, sőt, el is veszíthetik őt.

Vízöntő

Hajlamos vagy a saját érdekeid alapján dönteni. Annyira nem vagy önző, hogy ne segíts a bajban, de ahhoz elég egoista vagy, hogy megbántsd a szerelmedet. Nehéz veled kompromisszumot kötni, ami még jobban nehezíti a dolgotokat. A folyamatos veszekedés unalmassá válik, az állandó feszültség pedig vágyölő. Így különösen veszélyes, ha egyedül mész levezetni a stresszt. Amikor elengeded magad, könnyen belekeveredsz egy izgalmas flörtbe, ami neked nagyon jól esik. De otthon valaki várni fog, akinek a szemébe kell nézned, és eldöntened: hogyan tovább.

Hűtlenség és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Rák

Ha te is hűséges és érzékeny Rák vagy, sokkoló lehet magadat ezen a listán látni. De éppen a sebezhetőséged fordulhat át kétségbeesésbe. Ha a szerelmed semmibe vesz és a lelkedbe tipor, megszűnik a racionális gondolkodás. Az érzelmeid veszik át az irányítást, és azt sugallják: keresd meg a boldogságot! Ami persze jár neked, de nem mindegy, milyen áron. Hallgass a józan eszedre, és beszélj a pároddal. Próbáld meg helyrehozni, amit lehet. Ha te leszel a hűtlen, magadnak nehezebben bocsátasz meg, mint bármi másnak.

Skorpió

Nehezen fogod vissza magad a szexualitásban, már ha egyáltalán sikerül. A libidód az egekben van, és ha a partnered nem tudja követni az elvárásaidat, szívesen keresed meg máshol a hiányzó örömöt. És az örömbe nem vegyül üröm számodra akkor sem, ha lebuksz. Nem érzed magad bűnösnek, sőt, a másikat fogod hibáztatni, amiért nem tett megfelelő erőfeszítéseket a kapcsolatért. Ezt a játszmát addig játszhatod, amíg a sors tükröt nem tart eléd. Utána neked is fel kell nőnöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top