nlc.hu
Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben nem egyszerű megbízni

Ezekben a csillagjegyekben nem egyszerű megbízni

Vannak nagyon megbízható csillagjegyek, és olyanok is, akik hajlamosak lehetnek könnyelmű ígéreteket tenni.

Nyilas

A Nyilas sem a megbízhatóságáról ismert. Bár elkötelezett a családja iránt, nem okoz neki különösebb gondot, hogy bárkit is kirekesszen az életéből, legyen az szülő, gyerek, testvér. A leggyakrabban csak akkor tesz szívességet, ha abból neki is valamilyen haszna származik. Nem igazán önzetlen típus, ám mindazokkal, akik igazán közel állnak a szívéhez, valóban aranyszívű. Hajlamos ő is könnyelmű ígéretet tenni, amit aztán csak nagyon ritkán tart be. Igazából azért, mert elfelejti.

Bizalom és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew

Oroszlán

Az Oroszlán javára írható, hogy nála jobban csak kevesen tudnak titkot tartani. Negatívuma viszont, hogy a legtöbbször csak akkor tesz meg valamit, ha abból valamilyen formában neki is előnye származik. Persze, ha valaki igazán fontos számára, akkor nem ez lebeg a szeme előtt, hiszen kétségkívül nagy szíve van. Ám akit nem kedvel, annak tudtára is adja, hiszen vakmerő és harcias típus. Akit kedvel, annak teljesíti az ígéreteit, de akit nem, azokat bosszúból biztosan cserben hagyja.

Ikrek

Gyakran változik az Ikrek hangulata, ezért nála bizony előfordul, hogy megszegi az ígéretét, még ha az nem is állt szándékában. Nem arról van szó, hogy nem bízhatsz meg benne, csupán olyan sok minden történik körülötte, hogy nem tudja, hogyan tartson ki az adott ígérete mellett. A barátságok és párkapcsolatok „átjáróháznak” tűnhetnek az életében, hiszen az egyikből kiugrik, hogy egy másikban találja magát. Még a számára igazán fontos barátoknak tett ígéreteit sem mindig tartja be, mert elfelejti, vagy egyszerűen közbejön valami fontosabb…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top